RüzgarGülü
Favori Üye
İşte bunlarla gelinRekabet için rakip gerekli, bu forumda benim rakibim olabilecek kimse yok.
İşte bunlarla gelinRekabet için rakip gerekli, bu forumda benim rakibim olabilecek kimse yok.
Sanden korkuyor, baskın üstünde ve küstü dersen tabii öyle anlarımSana küstü demedim ya küstü dedim bak sen alınganlık yaptın şimdi. Asıl tekin sana çok yüklenmiş bu konuda anladım
------
Bilmem ikincisi mi üçüncü mü artık
doğru demiş @RüzgarGülü ben senden korkuyorum, baskın üstümde sen foruma girince elim ayağım birbirine dolanıyor şaşırıp 27-15 e veya pitbull a laf atıyorum sonra al başına belayıSanden korkuyor, baskın üstünde ve küstü dersen tabii öyle anlarım
Aynen Serhatçım ve ben bir bütünüz ve ben de o zirvede olunca kendim olmuş kadar sevinirimKaan bey ile biz bir bütünüz o zirvedeyse ben zirvede yer almışım gibi sevinirim. @Bully
Yoldaşım biz senle yarışmayız zaten keyiflice sohbet ederiz
Aynen yoldaşım kıskananlar çatlasın.Aynen Serhatçım ve ben bir bütünüz ve ben de o zirvede olunca kendim olmuş kadar sevinirim
Zaten ben Serhat’ı nadiren geçebilirim, genel olarak o beni geçer Onun çenesi ve istikrarıyla yarışmak çok güç
------
İfadem yanlış olmuş. Kendisi yeni üye olduğu için ve hevesli tabi doğal olarak hemen kırılıyorSanden korkuyor, baskın üstünde ve küstü dersen tabii öyle anlarım
Aman kıral boşver klip bul da onları yorumlayalim sanatçısı bu işi sanat için yapan olsundoğru demiş @RüzgarGülü ben senden korkuyorum, baskın üstümde sen foruma girince elim ayağım birbirine dolanıyor şaşırıp 27-15 e veya pitbull a laf atıyorum sonra al başına belayı
@12.Adam i gaza getirmeye çalışıyorum yarissin boşver.Aynen Serhatçım ve ben bir bütünüz ve ben de o zirvede olunca kendim olmuş kadar sevinirim
Zaten ben Serhat’ı nadiren geçebilirim, genel olarak o beni geçer Onun çenesi ve istikrarıyla yarışmak çok güç
------
Çatlasın tabi varsa kıskanan.Aynen yoldaşım kıskananlar çatlasın.
Çok tehlikelisin ha herkese gaz veriyorsun Oyununa gelen olursa savaş çıkar istediğin de bu zaten gerçiİfadem yanlış olmuş. Kendisi yeni üye olduğu için ve hevesli tabi doğal olarak hemen kırılıyor
------
Aman kıral boşver klip bul da onları yorumlayalim sanatçısı bu işi sanat için yapan olsun
------
@12.Adam i gaza getirmeye çalışıyorum yarissin boşver.
------
Çatlasın tabi varsa kıskanan.
Yanlış anladildim yine. Nickimi değiştireli çok oldu savaslordu değil artıkÇok tehlikelisin ha herkese gaz veriyorsun Oyununa gelen olursa savaş çıkar istediğin de bu zaten gerçi
Savaştan kastettiğim aktiflik ve tatlı rekabet zaten, niyetin kötü demiyorumYanlış anladildim yine. Nickimi değiştireli çok oldu savaslordu değil artık
Sadece istediğim daha fazla aktikflik tatlı rekabet başka şeyde gözüm yok
Canım sen tam bir centilmensin.Aynen Serhatçım ve ben bir bütünüz ve ben de o zirvede olunca kendim olmuş kadar sevinirim
------
Aynen çok belli @RüzgarGülü 👇doğru demiş @RüzgarGülü ben senden korkuyorum, baskın üstümde sen foruma girince elim ayağım birbirine dolanıyor
beni milletin içinde alenen ifşa etmişsin forumun kendi halinde masum bir şekilde köşesine çekilmiş insanlarını ifşa etmeme yasaklarını ihlal ediyorsun sayın süper modum seni kınıyorum bizatihi
Thank you canım duygular karşılıklıCanım sen tam bir centilmensin.
İstikrar iyidir diri tutar sana da tavsiye ederim.
Herkese açık bir yerde yazılmış yazı. Dm değil sonuçtabeni milletin içinde alenen ifşa etmişsin forumun kendi halinde masum bir şekilde köşesine çekilmiş insanlarını ifşa etmeme yasaklarını ihlal ediyorsun sayın süper modum seni kınıyorum bizatihi
Yaramaz çok yaramaz birisiymis küçükken belli
Konu aç felan fikirlerin güzel ve değişik ama enerjini iyiye kullan tatilmis yarınbeni milletin içinde alenen ifşa etmişsin forumun kendi halinde masum bir şekilde köşesine çekilmiş insanlarını ifşa etmeme yasaklarını ihlal ediyorsun sayın süper modum seni kınıyorum bizatihi
Yaşa mosi morarttın bunuHerkese açık bir yerde yazılmış yazı. Dm değil sonuçta
Kötü enerji getiriyor kendileriYaramaz çok yaramaz birisiymis küçükken belli
------
Konu aç felan fikirlerin güzel ve değişik ama enerjini iyiye kullan tatilmis yarın
Sİnerjisi yüksek biraz ama iyi yola çekmek gerek şimdi gelir @tekin ben kötü yola düşmem felan diye neyseYaşa mosi morarttın bunu
Kötü enerji getiriyor kendileri
Malum şahsı etiket etmeden analım lütfen.Sİnerjisi yüksek biraz ama iyi yola çekmek gerek şimdi gelir @tekin ben kötü yola düşmem felan diye neyse
Arkadan konuşmak yakışmaz gerçi arkasını da dönmüyor hep buralarda Siz aslında iyi anlaşırsınız da ortak yönünüzü bulmak gerekMalum şahsı etiket etmeden analım lütfen.
Benim mosi'me sözüm var kendisi ile kesinlikle muhattap olmayacağım...Arkadan konuşmak yakışmaz gerçi arkasını da dönmüyor hep buralarda Siz aslında iyi anlaşırsınız da ortak yönünüzü bulmak gerek