Amin. Ben Marvel filmlerine merak saldım onları izliyorum.Hayirlisi. sirada cok dizi var, yavas ilerliyorum bu aralar.
Amin. Ben Marvel filmlerine merak saldım onları izliyorum.Hayirlisi. sirada cok dizi var, yavas ilerliyorum bu aralar.
Amin. Ben Marvel filmlerine merak saldım onları izliyorum.
Red Rock ı seyrettinmi @mrt-06Pretty Little Liars: Original Sin 28 Temmuz'da başlamış, ilk sezonu yayınlanmış. İzledin mi? @cokiyitvci
İzledim eskisi ile alakası yok son bölümleri çok heyecanlı sadece. Büyük beklentiye girme.Pretty Little Liars: Original Sin 28 Temmuz'da başlamış, ilk sezonu yayınlanmış. İzledin mi? @cokiyitvci
PLL: The Perfections'ın devamı sanıyordumİzledim eskisi ile alakası yok son bölümleri çok heyecanlı sadece. Büyük beklentiye girme.
Maalesef ama şans ver Atacan'im. 😍PLL: The Perfections'ın devamı sanıyordum
Sen de benim gibi sıkı PLL hayranı olarak böyle diyorsan demek ki güzel değil.
Ben 4.bölümden sıkılıp bırakmıştım bu diziyi ondan sonra da devam etmek istemedim arkadaşım bana bayağı övdü 1 ve 2.sezonu ama hala içime sinmiyor.Felaket bir 3 sezon Henry Cavill çıkmakla çok iyi bir karar vermiş genelde hep senaryo senaryo diyoruz da o senaryoyu ekrana taşıyacak insanların önemi de hikaye kadar önemli.
Son zamanlardaki yapımcıların neredeyse hepsi uyarladıkları kitapları kendi istedikleri gibi anlatmları sıktı artık eğer hikayeyi kitapta olduğu gibi anlatmayacaksan uyarlama kardeşim kendi hikayeyi yaz oynat insanların sevdiği şeylere leke sürmeyin,The Witcher oynayan kitapları okuyan herkes 3 sezondan nefret ediyor.
1 ve 2 sezonu sevmiştim ama 3 sezon tam anlamıyla bir "FİYASKO'' zaten Henry Cavill'in çıkmasıyla rahatlıkla izlediğim son The Witcher sezonu diyebilirim.
4/10
1 sezon iyi 2 iyi başlıyor ama sona doğru düşüşe geçiyor ama 3 sezon izlediğim en kötü dizi sezonlarından bir tanesiydi.Ben 4.bölümden sıkılıp bırakmıştım bu diziyi ondan sonra da devam etmek istemedim arkadaşım bana bayağı övdü 1 ve 2.sezonu ama hala içime sinmiyor.
Çok bozuyor ben 5.sezon başı bıraktım diye hatırlıyorumKendime yeni ergen lise dizisi buldum Riverdale, 12.bölümdeyim bombalar yavaş yavaş patlıyor. Kızın çocuğu kardeşinden çıktı. @xemrexxx sen izlemiş miydin??
@cokiyitvci senin de seveceğin bir dizi izlemediysen. Pretty Little Liars tarzında.
Zaten 5'den sonra 0.03 reytinge kadar düşmüş.Çok bozuyor ben 5.sezon başı bıraktım diye hatırlıyorum
Gizemli kişi var mı? Öyleyse bakarım.Kendime yeni ergen lise dizisi buldum Riverdale, 12.bölümdeyim bombalar yavaş yavaş patlıyor. Kızın çocuğu kardeşinden çıktı. @xemrexxx sen izlemiş miydin??
@cokiyitvci senin de seveceğin bir dizi izlemediysen. Pretty Little Liars tarzında.
Gizemli bir cinayet var.Gizemli kişi var mı? Öyleyse bakarım.
Vallahi canım izlediklerim çok, boşalınca bakarım. İzlediklerimin hepsi de çok kaliteli. Öneririm.Gizemli bir cinayet var.
Ooo keyifli seyirler canım ❤️Vallahi canım izlediklerim çok, boşalınca bakarım. İzlediklerimin hepsi de çok kaliteli. Öneririm.
Pazartesi: Kızıl Goncalar’ım, You, Love Me, Evil, Slasher, Sahte Profil
Salı: Yabani’m, The Good Doctor (20 Şubat), The Flight Attendant, Euphoria
Çarşamba: Şahane Hayatım, The Secrets She Keeps, Tell Me Lies, Squid Game
Perşembe: Hudutsuz Sevda’m, The Cleaning Lady (5 Mart), Fatal Seduction, Chucky
Cuma: Gaddar’ım, Threesome, Pretty Little Liars, Yalı Çapkını
Cumartesi: Kopuk’um, Dark Desire, Tell Me Your Secrets, Modern Love
Pazar: Kirli Sepeti’m, Valeria, Big Sky, The Company You Keep, El Niñero
NOT: Renkli olanları gece internetten izliyorum.