The_Erinch
Favori Üye
Yorumlarda hep aynı cümleler...Ada filan keşke lost gibi olsaydıYazın sıcağinda izlenir ancak
![]()
"Çok sıkıyor ama izlettiriyor kendini...O adaya neden geldiler halen anlamadım"
Yorumlarda hep aynı cümleler...Ada filan keşke lost gibi olsaydıYazın sıcağinda izlenir ancak
![]()
Sarah'ı kim öldürdü de bunun gibi o baya sıkıcıydı ama sonu hep heycanlı bitiyordu. Çözüm olarak 2.sezona başlamadımYorumlarda hep aynı cümleler...
"Çok sıkıyor ama izlettiriyor kendini...O adaya neden geldiler halen anlamadım"![]()
Çok gereksiz proje bence, hiç işim olmaz.La Casa de Papel: Kore
Ekli dosyayı görüntüle 118039
Bakan var mı?
@bazinga @Forumdash @mrt-06 @Sherlock @MasacRE @phoebebuffay @dreamy @Yakamoz-Asi @BARON男爵 @mesmeso
Bi kere daha konusmuştuk diye hatırlıyorumLa Casa de Papel: Kore
Bakan var mı?
@bazinga @Forumdash @mrt-06 @Sherlock @MasacRE @phoebebuffay @dreamy @Yakamoz-Asi @BARON男爵 @mesmeso
Buna baktığım gün, sanatla ilişiğimi kestiğim gündür.La Casa de Papel: Kore
Bakan var mı?
Favori bile atmamışım diziye.La Casa de Papel: Kore
Bakan var mı?
Orijinalini bitiremedim buna hayatta başlamamLa Casa de Papel: Kore
Bakan var mı?
Ben de bakmayı düşünmüyorum abicimLa Casa de Papel: Kore
Bakan var mı?
Kamu yoklaması yaptım. Kimse tavsiye etmedi 🤭🤭🤭Ben de bakmayı düşünmüyorum abicimsen izledin mi
Bende ona başladım güzele benziyor.Netflix de "Manhunt: Unabomber: izlediniz mi hiç @The_Erinch @Forumdash tavsiye ederim en sevdiğim 3 diziden biri olmaya aday.
Bende ona başladım güzele benziyor.![]()
İlk bölüm pek akıcı ilerlemedi gibi. Son 15 dk kala kapattım.Bence güzel diziydi.![]()
İlk bölüm pek akıcı ilerlemedi gibi. Son 15 dk kala kapattım.![]()
Bu dizi ilerleyen bölümlerde akıyor mu?üzücü bir hareket![]()
The Queen's Gambit izledin mi?Cok fena.![]()
The Queen's Gambit izledin mi?![]()
Guzel dizi, izleyip izlememek sana kalmis. Ben 4.bolumundeyim.Yok, onu izlemedim. Tavsiye ediyorsun sanirim.![]()
Guzel dizi, izleyip izlememek sana kalmis. Ben 4.bolumundeyim.![]()