Yok duymadımThe Circle sen izlemedin mi loooo?
Yok duymadımThe Circle sen izlemedin mi loooo?
Doğru bizim firari alperuz izlerdi. oYok duymadım
Fair city dizisi tam senlik 33.sezonunda 4006.bölümü bugün radio television ireland one de saat 22 de türkiye saatiyle dizinin günleri pazar salı çarşamba perşembe 22 de radio television ireland one da @xemrexxx @12.Adam @Emre Ozansoy @The_ErinchYok duymadım
Haydi bakalım, ben bitirdim... Artık yeni sezonunu bekleyeceğim. Lost yapımcılarından olduğu için Lost dan bol bol esintileri hissedersin. @bazinga@The_Erinch yarın From dizisini izlemeye başlıyorum. Yazarım buraya. Yakamozdan önce bitirmeye çalışacağım.
Sevdin mi peki güzel miydi ? Akşam ilk iş 3 bölümünü izlemeyi düşünüyorumHaydi bakalım, ben bitirdim... Artık yeni sezonunu bekleyeceğim. Lost yapımcılarından olduğu için Lost dan bol bol esintileri hissedersin. @bazinga
Ben seyrettiğim dizinin 1.Bölümü paralı 39 Euro bende bedava kısımlarını seyrediyorumSevdin mi peki güzel miydi ? Akşam ilk iş 3 bölümünü izlemeyi düşünüyorum
Ben fantastik, Gizemli dizileri seviyorum, Lost, The Mist, Under The Down gibi birçok benzerlerini izledim.Sevdin mi peki güzel miydi ? Akşam ilk iş 3 bölümünü izlemeyi düşünüyorum
The MIST dediğin Stefan kingin romanından uyarlanan mı oysa onun dizisini izlemiştim çok güzeldi.Ben fantastik, Gizemli dizileri seviyorum, Lost, The Mist, Under The Down gibi birçok benzerlerini izledim.
Aynen, hem filmi hemde dizisi yapıldı.The MIST dediğin Stefan kingin romanından uyarlanan mı oysa onun dizisini izlemiştim çok güzeldi.
Filmini izleme fırsatım olmadı bir ara ona da bakarım olmazsa.Aynen, hem filmi hemde dizisi yapıldı.
İzlemeye devam et dostum, daha da gizem ve soru işaretleri artacak 🖐️ Not: Kadından yana sıkıntı yok 🤗@The_Erinch evde ki hesap pek çarşıya uymadı. 3 değil ancak 2 bölümünü izleyebildim bu günlük. Gerçekten lostu andırdığı yanları var. O gizem ve şüphe lostta ki gibi. İlk bölümü uzun bir geçiş bölümü gibi kullansalar da 2.bölümde daha da açılıyor dizi. Buna benzer Netflix’de bir dizi izlemiştim ancak adını hatırlayamadım. O da aynı döngüyü anlatan dizilerdendi. Dizinin 2.bölümünü izlerken odada ki lambanın (cızırt) diye sönmesi de hayattan soğutacak bir tesadüf olsa gerek. puanım 7.8 bir kaç güne hepsini izler yazarım tekrar.
------
Spobu arada nedense dizinin 2.bölümünde çıkan iri kıyım lider gibi olan kadın pislik biri çıkacakmış gibi geliyor. Öyle bir ortamda bu kadar samimiyetin altında art niyet ararım @The_Erinch
Fair city ye bak 33.Sezonda bugün 4008.Bölümü yayınlanacak@The_Erinch evde ki hesap pek çarşıya uymadı. 3 değil ancak 2 bölümünü izleyebildim bu günlük. Gerçekten lostu andırdığı yanları var. O gizem ve şüphe lostta ki gibi. İlk bölümü uzun bir geçiş bölümü gibi kullansalar da 2.bölümde daha da açılıyor dizi. Buna benzer Netflix’de bir dizi izlemiştim ancak adını hatırlayamadım. O da aynı döngüyü anlatan dizilerdendi. Dizinin 2.bölümünü izlerken odada ki lambanın (cızırt) diye sönmesi de hayattan soğutacak bir tesadüf olsa gerek. puanım 7.8 bir kaç güne hepsini izler yazarım tekrar.
------
Spobu arada nedense dizinin 2.bölümünde çıkan iri kıyım lider gibi olan kadın pislik biri çıkacakmış gibi geliyor. Öyle bir ortamda bu kadar samimiyetin altında art niyet ararım @The_Erinch
Tamamdır izleyip yazacağım. Zaten o kadar şey yaşandı kadın tiyatro çeviriyor olsa onların şanslarını sorgulamak gerekirdiİzlemeye devam et dostum, daha da gizem ve soru işaretleri artacak 🖐️ Not: Kadından yana sıkıntı yok 🤗
1.bölümü fair city nin başlığı evcilik oyunu @GizmenTamamdır izleyip yazacağım. Zaten o kadar şey yaşandı kadın tiyatro çeviriyor olsa onların şanslarını sorgulamak gerekirdi
dizi için çok kritik bir karakter. aynı duyguları bende hissettim kendisi için ama 😉From ilk 5 bölüm@The_Erinchdizinin yarısını bitirmiş bulunmaktayım ve her geçen bölüm insanı içine daha da çekiyor.sert görünenden değil melek görünenden korkacaksın demişler Sara ne yaptı öyle
Ada filan keşke lost gibi olsaydı Yazın sıcağinda izlenir ancak