cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,166
- Puanı
- 1,060
Hepsi çok güzel, izlersin boş gününde. Beğenirsen devam edersin.Ooo keyifli seyirler canım ❤️
Hepsi çok güzel, izlersin boş gününde. Beğenirsen devam edersin.Ooo keyifli seyirler canım ❤️
Herkese övdüğüm dizilerden sana övmemiş miyim?@bazinga sen Parks and Recreation'i izlemiş miydim? Geçen gün instagramda gördüm dikkatimi çekti, The Office'nin yapımcılarındanmış.
O sitcom gurmesi öneriyorsa tamamdır.Herkese övdüğüm dizilerden sana övmemiş miyim?
Keşke yayınlayan bir dijital platform çıksa da yeniden başlasam.
Yıllardır yok maalesef Prime’da.O sitcom gurmesi öneriyorsa tamamdır.
Prime Video'da var ama "Şuan Kullanılmıyor" tarzı bir şey yazıyor :/
kızz sisi diye bir diziye başladım @kerem in oraların 1800 lü yıllardaki imparatoriçesini anlatıyor tabi senin bildiğin sisi farklı rahmetsiz çiğdem ablana benziyorO sitcom gurmesi öneriyorsa tamamdır.
Prime Video'da var ama "Şuan Kullanılmıyor" tarzı bir şey yazıyor :/
kızz sisi diye bir diziye başladım @kerem in oraların 1800 lü yıllardaki imparatoriçesini anlatıyor tabi senin bildiğin sisi farklı rahmetsiz çiğdem ablana benziyor
ay neyse yani iyi ki sisiciğim bu @serhatt gibi değil ilk dk den imparatora her şeyini verir, sonra orta avrupalı askerlerden harem kurardı dizi 1 bölümde biterdi
Ekli dosyayı görüntüle 128562
@bazinga sen Parks and Recreation'i izlemiş miydim? Geçen gün instagramda gördüm dikkatimi çekti, The Office'nin yapımcılarındanmış.
helal olsun Emily bacıma amerikan, fransız ve ingiliz erkeklerden sonra italyan erkekleri de tüketmeye başlamış tam serhat, @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Angelica hayalleri bunlar @Bully @12.Adam @MasacRE @Yakamoz-Asi @Maskeli FedaiAvatar 1. Sezon bitti. Yeni sezonu bekliyorum. Filmdekinden ayristigi birçok sahne var. Sezon finali bölümünden istediğim aksiyonu alamadım. 2. Sezon başlasın devam edip etmeyeceğim belli olur.
Türkiye'ye gelsin de görsün dünyanın kaç bucak olduğunu Emily efendihelal olsun Emily bacıma amerikan, fransız ve ingiliz erkeklerden sonra italyan erkekleri de tüketmeye başlamış tam serhat, @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Angelica hayalleri bunlar @Bully @12.Adam @MasacRE @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
bunu @serhatt ın söylemesi gerekiyorduTürkiye'ye gelsin de görsün dünyanın kaç bucak olduğunu Emily efendi
helal olsun Emily bacıma amerikan, fransız ve ingiliz erkeklerden sonra italyan erkekleri de tüketmeye başlamış tam serhat, @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Angelica hayalleri bunlar @Bully @12.Adam @MasacRE @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
bunu @serhatt ın söylemesi gerekiyordu
hayatım hep kocaeli-istanbul erkekleriyle nereye kadar sen de haklısın
Ay geber sıktı aynı muhabbetlerin gerçekten!hayatım hep kocaeli-istanbul erkekleriyle nereye kadar sen de haklısın
helal olsun Emily bacıma amerikan, fransız ve ingiliz erkeklerden sonra italyan erkekleri de tüketmeye başlamış tam serhat, @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Angelica hayalleri bunlar @Bully @12.Adam @MasacRE @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
bir gün bu oğlanı dövecekler senin yüzünden her yerde paylaşıyor insanlar gıcık oldu