bir gün bu oğlanı dövecekler senin yüzünden her yerde paylaşıyor insanlar gıcık oldu
Nerde paylaşıyorum yahu sana cevabım olsun diye attım şimdi
bir gün bu oğlanı dövecekler senin yüzünden her yerde paylaşıyor insanlar gıcık oldu
instagramda hep paylaşıyor en sonunda @12.Adam senin oğlana 12 şaplak atmaya karar vermişNerde paylaşıyorum yahu sana cevabım olsun diye attım şimdi
instagramda hep paylaşıyor en sonunda @12.Adam senin oğlana 12 şaplak atmaya karar vermiş
neyse sana bu kediyi hediye edicez hakkından gelir senin
Tukete tukete en sonunda Türk erkekleri çok güzel diyecek biliyorumhelal olsun Emily bacıma amerikan, fransız ve ingiliz erkeklerden sonra italyan erkekleri de tüketmeye başlamış tam serhat, @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Angelica hayalleri bunlar @Bully @12.Adam @MasacRE @Yakamoz-Asi @Maskeli Fedai
Cinsel açlığın afrikasına gelince başına gelecek bellibunu @serhatt ın söylemesi gerekiyordu
Cinsel açlığın afrikasına gelince başına gelecek belli
Evet mesela maskeli melunu da kadın antrenör istemiş sonu böyle olmuş
Allah affetsin baba biz neye şahit olduk be.. @MasacRE @MEnesDaha kötü bir ikili görmedim… @Maskeli Fedai @MEnes
X’li herif gel al adamını… @xemrexxx
ooooo kütükler çatırdamış yoksa parçalanıyorlar mıDaha kötü bir ikili görmedim… @Maskeli Fedai @MEnes
BİZ ÇATIRDAMAYIZ ÇATLATIRIZ... @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedaiooooo kütükler çatırdamış yoksa parçalanıyorlar mı