Hazem
Favori Üye
Reyting korkusundan onu bile yapmamış olabilirler.Bu akşam reklam verdi mi dizi tv'den izleyen varsa ?
Devamı yok ama keşke bu kısmı da olmasaymış.Sahnenin devamını merak ediyorum.
Bence sponsordan kaynaklı bir ürün yerleştirme olmuş.Reyting korkusundan onu bile yapmamış olabilirler.
Devamı yok ama keşke bu kısmı da olmasaymış.
Cidden her tuşa basmışlar şaka değil.Reyting için istisnasız her tuşa basmaları ama hepsinde ayrı ayrı rezil kepaze olmaları.
Bu sezon izlemedim daha. Bu akṣam da izlemiyorum.
Sen bilirsin zaten şok yaşadım Pelo gerçekten de hamile geldi ya çıldırcam
Kim bilir kimden peydahladı
Kraliçemi getirdiniz düşen reytinglerinizi toplasın diye ama saçmalamadan da duramıyorsunuz, bu ne Allah aşkına? Kulaklarım kanadı. Çoğu şarkıcıya laf eden kitle ağızlarının suyu aka aka övmüş o da ayrı bir rezalet.
çocuklar Duymasını yazsam ben Tutkuyu hamile yaparım@Yakamoz-Asi ifakatımı boğsam kazımı mı bilemiyorum şuan 😡
Linç yemişKonu kapanmıştır.
Tek tek had bildiriyor kraliçe.Linç yemiş
Konuları karıṣtırdın herhal
Reyting için istisnasız her tuşa basmaları ama hepsinde ayrı ayrı rezil kepaze olmaları.
Sahnenin devamını merak ediyorum.
Bu akşam reklam verdi mi dizi tv'den izleyen varsa ?
Sen bilirsin zaten şok yaşadım Pelo gerçekten de hamile geldi ya çıldırcam
Kim bilir kimden peydahladı
Allahım metres kaosu @serhatt @Carpe Diem @cookies @Dosi @Zeyno @The_ErinchKraliçemi getirdiniz düşen reytinglerinizi toplasın diye ama saçmalamadan da duramıyorsunuz, bu ne Allah aşkına? Kulaklarım kanadı. Çoğu şarkıcıya laf eden kitle ağızlarının suyu aka aka övmüş o da ayrı bir rezalet.
Sende yakında düşersin dillere böyle.
Bu B.A.'yı da kim kale alıyor arkadaṣ bilemedim. Ne saçmalıyor yine.
MEtres karısı da bizi kutlamış 🤮🤮Sende yakında düşersin dillere böyle.
Konu kapanmıştır.
Bu B.A.'yı da kim kale alıyor arkadaṣ bilemedim. Ne saçmalıyor yine.