Yapımcımıydı ne o demişti 3 sezon planladık diye bilemiyorum![]()
Ay ne var ne güzel izleriz işte![]()
bu defada ertelemezler her halde herhalde bölümü demi büyük filistin mitingi diyeReis, ben Şerbetçi Ulvi yi seyrediyorum artık.@Dosi
Aman istemez. Tadında bitirsinler. Bak Teṣkilata. İlk sezon gibisi yok.![]()
geçen cuma twittera baktım zaten birde rekabet kanunu diye bir şey varAman istemez. Tadında bitirsinler. Bak Teṣkilata. İlk sezon gibisi yok.![]()
en azından siz bir polisiye dizi seyredebildiniz ben seyremedim cuma günü @AngelicaAaa bugün Teşkilatı izledim valla çok güzeldi![]()
Aaa bugün Teşkilatı izledim valla çok güzeldi![]()
perşeöbeden cumaya kadar yayınlanan bölüm unutulur mu @12.Adam @Angelica @Yakamoz-AsiBen 30 dk sonra kapattım sonrasına sonra bakacağım. Zaman yok.![]()
@Yakamoz-Asi nelere gideyim Ömerrr dayımız çıktı şimdideKraliçemin dönüşü de kendisi gibi havalı.
![]()
Yalı Çapkını’nda Pelo’ya dayı geliyor - Birsen Altuntaş
“Yalı Çapkını” dizisinin 42. bölümü geçen hafta milli yas nedeniyle yayınlanmamıştı. Geçen sezon sonunda diziden ayrılan ve yurt dışında gösterilen Pelinwww.birsenaltuntas.com
Korhanların kökünü kurutacaklar.@Yakamoz-Asi nelere gideyim Ömerrr dayımız çıktı şimdide![]()
Korhanların kökünü kurutacaklar.![]()
Survivora gitmese Nihat altınkaya hariha olurdu o roleKraliçemin dönüşü de kendisi gibi havalı.
![]()
Yalı Çapkını’nda Pelo’ya dayı geliyor - Birsen Altuntaş
“Yalı Çapkını” dizisinin 42. bölümü geçen hafta milli yas nedeniyle yayınlanmamıştı. Geçen sezon sonunda diziden ayrılan ve yurt dışında gösterilen Pelinwww.birsenaltuntas.com
@Yakamoz-Asi ifakatımı boğsam kazımı mı bilemiyorum şuan 😡
Büyük totem yaptın kupon gelecek.Bu sezon izlemedim daha. Bu akṣam da izlemiyorum.
Büyük totem yaptın kupon gelecek.![]()
Sahnenin devamını merak ediyorum.Reyting için istisnasız her tuşa basmaları ama hepsinde ayrı ayrı rezil kepaze olmaları.