Aferin.
Aferin.
Bunu oğlu bile kale almıyor ki
,
Bir gazeteciyi böyle görmek üzücü ya valla
------
Fandomla eğleniyor işte fandomda onunla kavga ediyo
Şahika koçarslanlı nın dramatik sayko hali ortaya çıktı @Aserat şok neyse bu ikili iyi kapışır @Carpe Diem @cookies @The_Erinch @mrt-06 @ozmoturk @batuhankaralar @Zeyno @Dosi @12.AdamAferin.
Bu ikili birleşip seni mahvederler inş.Şahika koçarslanlı nın dramatik sayko hali ortaya çıktı @Aserat şok neyse bu ikili iyi kapışır @Carpe Diem @cookies @The_Erinch @mrt-06 @ozmoturk @batuhankaralar @Zeyno @Dosi @12.Adam
Şahika koçarslanlı nın dramatik sayko hali ortaya çıktı @Aserat şok neyse bu ikili iyi kapışır @Carpe Diem @cookies @The_Erinch @mrt-06 @ozmoturk @batuhankaralar @Zeyno @Dosi @12.Adam
Bu ikili birleşip seni mahvederler inş.
Beter etsinler.Haktir ifakata
Cig cig yerler valla Emre'yi
Kerpetenle çekmeli o tırnaklarını.
Küfür mü ediyor ? Fok diye duydum.Şahika koçarslanlı nın dramatik sayko hali ortaya çıktı @Aserat şok neyse bu ikili iyi kapışır @Carpe Diem @cookies @The_Erinch @mrt-06 @ozmoturk @batuhankaralar @Zeyno @Dosi @12.Adam
Bu Iki dizi ligi etkiliyorKüfür mü ediyor ? Fok diye duydum.
Bunu oğlu bile kale almıyor ki
,
Bir gazeteciyi böyle görmek üzücü ya valla
------
Fandomla eğleniyor işte fandomda onunla kavga ediyo
@Emre Ozansoy bacım konuya @Dosi @Zeyno @Carpe Diem @12.Adam @cookiesAferin.
Ben ecünnü sandım fos çıktı, vıttırı vızzıklar.
Gözünü kısıp farklı açıdan bakarsan kullanabilirsin @destere rahmetlisi öyle yapardı @Yakamoz-Asi ye öğretmiştiBen ecünnü sandım fos çıktı, vıttırı vızzıklar.
Sonuç değişmez. @Yakamoz-Asi @AngelicaGözünü kısıp farklı açıdan bakarsan kullanabilirsin @destere rahmetlisi öyle yapardı @Yakamoz-Asi ye öğretmişti
Gözünü kısıp farklı açıdan bakarsan kullanabilirsin @destere rahmetlisi öyle yapardı @Yakamoz-Asi ye öğretmişti
Sonuç değişmez. @Yakamoz-Asi @Angelica
Sonuç değişmez. @Yakamoz-Asi @Angelica
Bnm sınırım yok ki aşayım
Seni ittirsin inş.İtici. .ss
Iyyy istemem.Bnm sınırım yok ki aşayım
------
Seni ittirsin inş.
Emre,Daldan dala atlıyorsun @Yakamoz-Asi değil mi?Bnm sınırım yok ki aşayım
------
Seni ittirsin inş.