Yapımcımıydı ne o demişti 3 sezon planladık diye bilemiyorum
Hay ben o yapımcıya
Ay ne var ne güzel izleriz işte
bu defada ertelemezler her halde herhalde bölümü demi büyük filistin mitingi diyeReis, ben Şerbetçi Ulvi yi seyrediyorum artık. @Dosi
Aman istemez. Tadında bitirsinler. Bak Teṣkilata. İlk sezon gibisi yok.
geçen cuma twittera baktım zaten birde rekabet kanunu diye bir şey varAman istemez. Tadında bitirsinler. Bak Teṣkilata. İlk sezon gibisi yok.
en azından siz bir polisiye dizi seyredebildiniz ben seyremedim cuma günü @AngelicaAaa bugün Teşkilatı izledim valla çok güzeldi
Aaa bugün Teşkilatı izledim valla çok güzeldi
perşeöbeden cumaya kadar yayınlanan bölüm unutulur mu @12.Adam @Angelica @Yakamoz-AsiBen 30 dk sonra kapattım sonrasına sonra bakacağım. Zaman yok.
@Yakamoz-Asi nelere gideyim Ömerrr dayımız çıktı şimdideKraliçemin dönüşü de kendisi gibi havalı.
Yalı Çapkını’nda Pelo’ya dayı geliyor - Birsen Altuntaş
“Yalı Çapkını” dizisinin 42. bölümü geçen hafta milli yas nedeniyle yayınlanmamıştı. Geçen sezon sonunda diziden ayrılan ve yurt dışında gösterilen Pelinwww.birsenaltuntas.com
Korhanların kökünü kurutacaklar.@Yakamoz-Asi nelere gideyim Ömerrr dayımız çıktı şimdide
Korhanların kökünü kurutacaklar.
Survivora gitmese Nihat altınkaya hariha olurdu o roleKraliçemin dönüşü de kendisi gibi havalı.
Yalı Çapkını’nda Pelo’ya dayı geliyor - Birsen Altuntaş
“Yalı Çapkını” dizisinin 42. bölümü geçen hafta milli yas nedeniyle yayınlanmamıştı. Geçen sezon sonunda diziden ayrılan ve yurt dışında gösterilen Pelinwww.birsenaltuntas.com
@Yakamoz-Asi ifakatımı boğsam kazımı mı bilemiyorum şuan 😡
Büyük totem yaptın kupon gelecek.Bu sezon izlemedim daha. Bu akṣam da izlemiyorum.
Büyük totem yaptın kupon gelecek.
Sahnenin devamını merak ediyorum.Reyting için istisnasız her tuşa basmaları ama hepsinde ayrı ayrı rezil kepaze olmaları.