Kuz sen de biran damla gibi kasıntı erkek sevmediğin için Ferit diyorsun demek kiSen bilirsin de Nühket için izle göründüğü gibi çıkmıyor
Kuz sen de biran damla gibi kasıntı erkek sevmediğin için Ferit diyorsun demek kiSen bilirsin de Nühket için izle göründüğü gibi çıkmıyor
Onur.Kuz sen de biran damla gibi kasıntı erkek sevmediğin için Ferit diyorsun demek ki
Star delirdi hafta içi hergünde yapar @Angelica@Yakamoz-Asi @xemrexxx bu hafta 2 bölüm varmış perşembe cuma
@Yakamoz-Asi @xemrexxx bu hafta 2 bölüm varmış perşembe cuma
beĝenmedim bu kararı.
Ne gerek var ki 2 bölüme. Baṣka zaman yayınlanması daha iyi olur. Tatil olur, bayram olur.
Şİmdi geçen cuma yayınlanmadı anlaşmaları varya o bölüm sayısını aşmasın diye sanırım
Aynen o konuda var. Doğru diyorsun. Anlaṣma olayı sıkıntı zaten. Bu sezon biter zaten de, belirli bölüm sayısı anlaṣma yapmıṣlardır.
Arka Sokaklar 1 hafta geçAynen o konuda var. Doğru diyorsun. Anlaṣma olayı sıkıntı zaten. Bu sezon biter zaten de, belirli bölüm sayısı anlaṣma yapmıṣlardır.
sadece Arka sokakların özetini yazdım ve @Yakamoz-Asi arka sokaklara davet ettim 29 ekime uygun bölüm yazmışlar diye davet ediyim dedim @12.Adam sende seyret bence@Dosi , reis @Keith Long ta yazıyor ama sen onun yorumlarını çözemediğinden post kasma olmuyor mu?
Ben zaten seyrediyorum reis.Celalenme hemen. @Dosi bak konu çığırından çıkıyor.sadece Arka sokakların özetini yazdım ve @Yakamoz-Asi arka sokaklara davet ettim 29 ekime uygun bölüm yazmışlar diye davet ediyim dedim @12.Adam sende seyret bence
3 sezon planlandı diye biliyorum ben
İmkansız. Bence 2. Sezonda bitmeli.