Kuz her mesajında dayı var Kudurdun mu 😱2 bölümün kalmış 47 izleceğiz bu hafta 45 demi ne dayı geliyor galiba
Kuz her mesajında dayı var Kudurdun mu 😱2 bölümün kalmış 47 izleceğiz bu hafta 45 demi ne dayı geliyor galiba
Kuz her mesajında dayı var Kudurdun mu 😱
Yok beee @Yakamoz-Asi ömer izliyormuş bölümleri ondan dedim
2 bölümün kalmış 47 izleceğiz bu hafta 45 demi ne dayı geliyor galiba
Dayı 43 de falan geldi. 44de Taylan olayı var. Nükhet evi terk ediyor tam ordayım.
Dayı da dayı ama @Angelica
Aynen adam iki eşide bırakmamış
3. Eşi de meloş teyze olacak gibi
Sana daha çok yaraşır.Kuz bu dayıyı sana alalım tam senin tipin @Yakamoz-Asi @The_Erinch @serhatt @Carpe Diem @cookies @Dosi @Zeyno @12.Adam
Ben daha çok doğal yerlerdeki lüks evleri seviyorum köşk olur şato olur falan, yalıya gerek yokSana daha çok yaraşır.
Sana çoban kulübesi tarzı yerler yakışır.Ben daha çok doğal yerlerdeki lüks evleri seviyorum köşk olur şato olur falan, yalıya gerek yok
Ben asıl sinirlenince kedisini getirtmesine koptum. koca mafya tipli adam ne hale geldi bir anda
3. Eşi de meloş teyze olacak gibi
Ay hoşt be. SsSana çoban kulübesi tarzı yerler yakışır.
Heyatım yani nükhet, ifakat, Zerrin vb. Bunların hakkından anca sen gelirsin öyle güçlü birini bulup evlenirsen diye dedim, sen ne anladın kiDemi demi
Seni gebertirim emreee
Ay hoşt be. Ss
------
Heyatım yani nükhet, ifakat, Zerrin vb. Bunların hakkından anca sen gelirsin öyle güçlü birini bulup evlenirsen diye dedim, sen ne anladın ki
Öyle apışıp kalırsın işte fukara sümüğü gibi.Ay hoşt be. Ss
------
Heyatım yani nükhet, ifakat, Zerrin vb. Bunların hakkından anca sen gelirsin öyle güçlü birini bulup evlenirsen diye dedim, sen ne anladın ki
Yooo uykum var yani tüm gün pc de çalışıyorum ondan uğraşamıcam, hem sen 2 mesaj fazla yaz da haftalıkta beni geçtiğine sevinirsin diye cevap verdim, ah bu yüce gönülllülüğümÖyle apışıp kalırsın işte fukara sümüğü gibi.
Uğraşamazsın zaten benimle, baş edemediğin için kılıf uyduruyorsun.Yooo uykum var yani tüm gün pc de çalışıyorum ondan uğraşamıcam, hem sen 2 mesaj fazla yaz da haftalıkta beni geçtiğine sevinirsin diye cevap verdim, ah bu yüce gönülllülüğüm