Kuz her mesajında dayı var Kudurdun mu 😱2 bölümün kalmış 47 izleceğiz bu hafta45 demi ne dayı geliyor galiba
![]()
Kuz her mesajında dayı var Kudurdun mu 😱2 bölümün kalmış 47 izleceğiz bu hafta45 demi ne dayı geliyor galiba
![]()
Kuz her mesajında dayı var Kudurdun mu 😱
Yok beee @Yakamoz-Asi ömer izliyormuş bölümleri ondan dedim![]()
2 bölümün kalmış 47 izleceğiz bu hafta45 demi ne dayı geliyor galiba
![]()
Dayı 43 de falan geldi. 44de Taylan olayı var. Nükhet evi terk ediyor tam ordayım.![]()
Aynen adam iki eşide bırakmamış
3. Eşi de meloş teyze olacak gibi![]()
Sana daha çok yaraşır.Kuz bu dayıyı sana alalım tam senin tipin@Yakamoz-Asi @The_Erinch @serhatt @Carpe Diem @cookies @Dosi @Zeyno @12.Adam
Ben daha çok doğal yerlerdeki lüks evleri seviyorum köşk olur şato olur falan, yalıya gerek yokSana daha çok yaraşır.![]()
Sana çoban kulübesi tarzı yerler yakışır.Ben daha çok doğal yerlerdeki lüks evleri seviyorum köşk olur şato olur falan, yalıya gerek yok![]()
Ben asıl sinirlenince kedisini getirtmesine koptum.koca mafya tipli adam ne hale geldi bir anda
![]()
3. Eşi de meloş teyze olacak gibi![]()
Ay hoşt be. SsSana çoban kulübesi tarzı yerler yakışır.![]()
Heyatım yani nükhet, ifakat, Zerrin vb. Bunların hakkından anca sen gelirsin öyle güçlü birini bulup evlenirsen diye dedim, sen ne anladın kiDemi demi
Seni gebertirim emreee
Ay hoşt be. Ss
------
Heyatım yani nükhet, ifakat, Zerrin vb. Bunların hakkından anca sen gelirsin öyle güçlü birini bulup evlenirsen diye dedim, sen ne anladın ki![]()
Öyle apışıp kalırsın işte fukara sümüğü gibi.Ay hoşt be. Ss
------
Heyatım yani nükhet, ifakat, Zerrin vb. Bunların hakkından anca sen gelirsin öyle güçlü birini bulup evlenirsen diye dedim, sen ne anladın ki![]()
Yooo uykum var yani tüm gün pc de çalışıyorumÖyle apışıp kalırsın işte fukara sümüğü gibi.![]()
Uğraşamazsın zaten benimle, baş edemediğin için kılıf uyduruyorsun.Yooo uykum var yani tüm gün pc de çalışıyorumondan uğraşamıcam, hem sen 2 mesaj fazla yaz da haftalıkta beni geçtiğine sevinirsin diye cevap verdim, ah bu yüce gönülllülüğüm
![]()