Yanlız bu ikili ön plana çıkarsa cumartesi sabahları reyting konusuna giremezsin
Herkesi diziden çıkarıp sadece ikisini bıraksalar Şerbo'ya anca yetişirler.Yanlız bu ikili ön plana çıkarsa cumartesi sabahları reyting konusuna giremezsin
Zaten öndeler lo reytingleri okumayı da mı bilmiyorsunHerkesi diziden çıkarıp sadece ikisini bıraksalar Şerbo'ya anca yetişirler.
Üç grubun ikisinde önde olana bak ve ağla.Zaten öndeler lo reytingleri okumayı da mı bilmiyorsun
Niye ağliyim dizinin yapımcısı, oyuncusu, yayınlandığı kanalın sahibi ya da izleyicisi değilimÜç grubun ikisinde önde olana bak ve ağla.
Yıllarca ağır AB olarak geçindikten sonra şimdi Total'i mi önemseyesin geldi acıyorum haline.Niye ağliyim dizinin yapımcısı, oyuncusu, yayınlandığı kanalın sahibi ya da izleyicisi değilim
Total = izleyici nin %100 ü yani hala geride şerbo
Ab de kızılcık önde
Gördüğün gibi sonuç 1-1 farklı gruplarda,ve total sayıda yalışkan önde
Yooo ne mana ben Ab yi kalite vb. Olarak konumladım, AB de daha çok izlenen reyting yarışını kazanmış gibi konuşmadımYıllarca ağır AB olarak geçindikten sonra şimdi Total'i mi önemseyesin geldi acıyorum haline.
Güzel şaka bir daha olmasın.Yooo ne mana ben Ab yi kalite vb. Olarak konumladım, AB de daha çok izlenen reyting yarışını kazanmış gibi konuşmadım
Zaten artık total dışında reytinglerin çok önemi yok misal senin şerbo aile dizisinden daha düşük reklam aliyi ABC1 de aile 4 ; şerbo 8-9 alıyor ama reklaöcuların gözünde 4 > 9 yani ==)
Yooo gayet de gerçek her ay bunun sunumunu yapıyorlarGüzel şaka bir daha olmasın.
Fragman gelmiş gııı @Angelica bayuldun kaldın mı @Yakamoz-Asi
Hakkımda çıkan iftiralara karşı ben @serhatt @Carpe Diem @Emre Ozansoy @cookies @Zeyno @Dosi @batuhankaralar @ozmoturk @mrt-06 @Özgür @The_Erinch @12.Adam @offensive @Aserat
Kuz bu dayıyı sana alalım tam senin tipin @Yakamoz-Asi @The_Erinch @serhatt @Carpe Diem @cookies @Dosi @Zeyno @12.AdamYoo niye bayılayım Serenay Kıvanç izliyordum ben
Ayyy deli herif uzak dursun benden 😂Kuz bu dayıyı sana alalım tam senin tipin @Yakamoz-Asi @The_Erinch @serhatt @Carpe Diem @cookies @Dosi @Zeyno @12.Adam
Melek sever tam ona göre Bıyıklı ve kazak bir erkek.Kuz bu dayıyı sana alalım tam senin tipin @Yakamoz-Asi @The_Erinch @serhatt @Carpe Diem @cookies @Dosi @Zeyno @12.Adam
Melek sever tam ona göre Bıyıklı ve kazak bir erkek.
Kuz bu dayıyı sana alalım tam senin tipin @Yakamoz-Asi @The_Erinch @serhatt @Carpe Diem @cookies @Dosi @Zeyno @12.Adam
Dayıda bıyık yok ki dayıyı sevdim ama pelini alt ediyor
Yetiş mutlaka ya dayı süper 😂Yetiṣemedim daha ama bu adam tam rolüne oturdu
------
Buna çok sevindim
Yetiş mutlaka ya dayı süper 😂
2 bölümün kalmış 47 izleceğiz bu hafta 45 demi ne dayı geliyor galiba44ü bitirdim.