TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bütün seçmeleri tek bir takımın yapması çok büyük fark yaratıyor. Kızlarda biz kazandığımız için rahatsız olmamıştım bu durumdan ama erkekler etabında rahatsızım :A
------

Bu akşam baktın mı? Kendisi yarışmıyor. Bu akşam izlerken yazdın sandım :A
------

Çok kötüler :A
Cevap burada :A
Bütün seçmeleri tek bir takımın yapması çok büyük fark yaratıyor. Kızlarda biz kazandığımız için rahatsız olmamıştım bu durumdan ama erkekler etabında rahatsızım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
------

Cevap burada :A
Yine erkekler dışarda kalan olmadığı için kızlara göre daha az şansları vardı. Ünlülerin erkekleri çok kötü, yapacak birşey yok :A
Ünlülerin kızları istediği güçlü ismi oyuna sokmuyordu.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Yine erkekler dışarda kalan olmadığı için kızlara göre daha az şansları vardı. Ünlülerin erkekleri çok kötü, yapacak birşey yok :A
Ünlülerin kızları istediği güçlü ismi oyuna sokmuyordu.
Ya kalıplara bakınca da gönüllülerin erkeklerinin daha güçlü olduğu görünüyor zaten ama eşleşme avantajıyla durumu dengeleyebilirdi ünlüler :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Halillerin yenileceği belliydi zaten. Diğer eşleşmeleri alırız ama inanıyorum :A
------

Yusuf'ta deli gücü var ya felaket bir herif :A Yusuf Yıldız ağğhhh :A

• Güldürdün
Finalde kalabalık ekip oluyordu doğru :A Yalnız Osman ile Ertuğ'un birebir kapışmasını görmek isterdim...

Kardelen fazla güçlü, beklenen oldu :A
Artık herşey Nefise’ye kaldı :A
Dörde dört çıktıkları için işin büyük kısmı erkeklerde şimdi. En dışarıda Osman ile Ertuğ olur muhtemelen. En büyük belirleyici onlar olacak :A
------

Bende Kardelen ve Nefiseyi ama olmadı :A

Bu arada bu sene sultanların var mı? :A
Nefise yener Kardelen'i :A

Baş sultanım Zeynep :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482