Artık olsun o zaman, yetti bu kadar ara vermekHenüz bu zaman olduğunu sanmıyorum ama yinede sorarım tamam
akşama kek börek yapacağım Survivor izlerken yerimhazırlıklara başladım
Artık olsun o zaman, yetti bu kadar ara vermekHenüz bu zaman olduğunu sanmıyorum ama yinede sorarım tamam
akşama kek börek yapacağım Survivor izlerken yerimhazırlıklara başladım
Geç kalma yetişir hemen bakalım tepkisi öğrenmek istiyorum.Şunu görürse geleceği varsa da gelmez
İzler izler o. Kesin yine cins birini bulmuştur hatta kendine destekleyecekBir sor bakalım, o zaman bu zaman mıymış
![]()
Bana ve @Hazem ’e kapalı Survivor videoları :/
Yine kafamda tam canlanmadıAynen... tamamen güç oyunu.. birbirlerini ittikleri büyük çark varya..o oyun.
Vpn ile de girilmiyor mu?Yine kafamda tam canlanmadı
Dur çubukları ittirip kovayı devirme? @MasacRE kovadan bahsetmedi aklıma dengede durup çubuklarla birbirini suya atma geldisen çark deyince bu geldi aklıma.
Ekli dosyayı görüntüle 120409
Benim telefonum elma. Onda oluyor mu bilmem ama uğraşmaya gerek yok Survivor içinVpn ile de girilmiyor mu?
Oluyor oluyor.Bir daha söyle ,bende seni Dosicim.Benim telefonum elma. Onda oluyor mu bilmem ama uğraşmaya gerek yok Survivor için![]()
Attığın fotoğraftaki oyunYine kafamda tam canlanmadı
Dur çubukları ittirip kovayı devirme? @MasacRE kovadan bahsetmedi aklıma dengede durup çubuklarla birbirini suya atma geldisen çark deyince bu geldi aklıma.
Ekli dosyayı görüntüle 120409
bunların kavgası ne böyle beAttığın fotoğraftaki oyunAl senin için Twitter'dan paylaşalım
Kova ne ? Şifre mi?bunların kavgası ne böyle bekim haklı sence?
İlk oyunu görünce bu yeni ama dedim sonra kovayı gördükkova desen anlardım
Kaos var gibi. Bakarım en baştan![]()
oyunun finalindeki kova oKova ne ? Şifre mi?![]()
Ben bu yıl saldım.oyunun finalindeki kova odeviren kazaniyor ya hani
![]()
@Bully mesaj yolladi @MasacRE 'yeBen bu yıl saldım.Yarışma hakkımı Masterchef’ten yana kullanıyorum.
Kırgın Çiçekler’e karşı birlikte mücadele verip şampiyon yaptığımız 46 Yok Olan’ı izledim ve çok beğendimForuma dönmeyi henüz düşünmüyorum, sebeplerim var. Nisa’nın şampiyonluğundan sonra da Survivor’ı saldım..
Tam benim istediğim gibi bende ada hayatını ve tartışmaları sevmiyorum.Direkt oyun seviyorum.Şimdi açtım.
Direk oyun zamanıymış. Ne özeti nede adadaki tartışmalara denk gelmedim. Yine nasip olmadı@The_Erinch @MasacRE
------
öyle bir oyun öncesi bu kadar yorucu avantaj oyunu olmamaliydi, en azindan 2 yapan kazansaydi. 3 gereksiz olmus
Amannn boşver izledimde anlamadım... Gereksiz tartışmalar.Şimdi açtım.
Direk oyun zamanıymış. Ne özeti nede adadaki tartışmalara denk gelmedim. Yine nasip olmadı@The_Erinch @MasacRE
------
öyle bir oyun öncesi bu kadar yorucu avantaj oyunu olmamaliydi, en azindan 2 yapan kazansaydi. 3 gereksiz olmus
Normalde bende sevmem ama takip etmediğim için hakim olmak istedimTam benim istediğim gibi bende ada hayatını ve tartışmaları sevmiyorum.Direkt oyun seviyorum.Yarına tutturman için bol şans.
Nefise’nin oyunu bir kaç salise sürdü galibaAvantaj oyununu beğendim.
------
Amannn boşver izledimde anlamadım... Gereksiz tartışmalar.
------
Nefise bak... Kafamı kaldırdım kızı sepetledi 😃😃