TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• Aynen
Reactions: The_Erinch
  • Harika
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Şimdi açtım.
Direk oyun zamanıymış. Ne özeti nede adadaki tartışmalara denk gelmedim. Yine nasip olmadı :A @The_Erinch @MasacRE
------

öyle bir oyun öncesi bu kadar yorucu avantaj oyunu olmamaliydi, en azindan 2 yapan kazansaydi. 3 gereksiz olmus

Son düzenleme:
Şimdi açtım.
Direk oyun zamanıymış. Ne özeti nede adadaki tartışmalara denk gelmedim. Yine nasip olmadı :A @The_Erinch @MasacRE
------

öyle bir oyun öncesi bu kadar yorucu avantaj oyunu olmamaliydi, en azindan 2 yapan kazansaydi. 3 gereksiz olmus
Tam benim istediğim gibi bende ada hayatını ve tartışmaları sevmiyorum.Direkt oyun seviyorum. :A Yarına tutturman için bol şans.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Avantaj oyununu beğendim.
------

Şimdi açtım.
------

Amannn boşver izledimde anlamadım... Gereksiz tartışmalar.
------

Nefise bak... Kafamı kaldırdım kızı sepetledi 😃😃

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Tam benim istediğim gibi bende ada hayatını ve tartışmaları sevmiyorum.Direkt oyun seviyorum. :A Yarına tutturman için bol şans.
Normalde bende sevmem ama takip etmediğim için hakim olmak istedim :A yarına TV’ye vaktim yok :A
------

Avantaj oyununu beğendim.
------

Amannn boşver izledimde anlamadım... Gereksiz tartışmalar.
------

Nefise bak... Kafamı kaldırdım kızı sepetledi 😃😃
Nefise’nin oyunu bir kaç salise sürdü galiba :A