Aklı olan gelmez son All stardan sonra son 3 kadın : nisa, Ayşe, evrimdiBiraz daha ilerler, sonradan olur. Evrim gibi o da patlar Nagi’ye
Acun duyuruları durdurdu, yarışmacı bulmakta zorlanıyor galiba
Aklı olan gelmez son All stardan sonra son 3 kadın : nisa, Ayşe, evrimdiBiraz daha ilerler, sonradan olur. Evrim gibi o da patlar Nagi’ye
Ayşe diğer ikiliden kat ve kat iyiydi kız yedeklerden gelip kendini finale atmıştı. Acun o All Star izini yok etmek istiyor ama yine hüsran olacak gibime geliyorAklı olan gelmez son All stardan sonra son 3 kadın : nisa, Ayşe, evrimdi
Kuz siz 2 saat geride değil Misiniz ne uykusu 😱Ayşe diğer ikiliden kat ve kat iyiydi kız yedeklerden gelip kendini finale atmıştı. Acun o All Star izini yok etmek istiyor ama yine hüsran olacak gibime geliyor
Neyse uyku saatim çoktan geçti, haydi ben kaçar. Sende güzellik uykunu erteleme
Hep öyle dediler Nagi'm hep liderdi 3 yılda da. Katıldığı senelerde yani. Yine inşallah lider olacak performansta.Biraz daha ilerler, sonradan olur. Evrim gibi o da patlar Nagi’ye
1 saat, bu ay sonu 2 saat olur.Kuz siz 2 saat geride değil Misiniz ne uykusu 😱
He valla çözdüm
Dosi hanım beni yarı yolda bıraktı. Bu sene kaybettik. Paramparçayım...
Nisa sultanımı sana rağmen şampiyon yapmıştık ama. Çok büyük bir kitlemiz vardı sağ olsunlar
@serhatt gacısına Yarışmayı izleten ikili @eemre @Carpe Diem @ozmoturk @offensive @Yakamoz-Asi @The_Erinch1 saat, bu ay sonu 2 saat olur.
Ben daha geç bile uyudum nadirende olsa 10’da uyuduğum oluyor hafta içine uyanacağım her gece 12 olmadan uyumaya çalışıyorum daima, ortalamam 11
Aaaa sen bunlar için izliyorsun hiç bana çamur atma.@serhatt gacısına Yarışmayı izleyen ikili @eemre @Carpe Diem @ozmoturk @offensive @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Daha iyi algı yöntemleri bul Bnm nagi ve batuşu desteklediğimi herkes bilirAaaa sen bunlar için izliyorsun hiç bana çamur atma.
Algıyla işim olmaz gerçeklerle etkilerim ben insanı.Daha iyi algı yöntemleri bul Bnm nagi ve batuşu desteklediğimi herkes bilir
Kız o sıska vücudunla anca iskeletorları etkilersinAlgıyla işim olmaz gerçeklerle etkilerim ben insanı.
Senin gibi olacağıma böyle olmayı tercih ederim.Kız o sıska vücudunla anca iskeletorları etkilersin