TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Angelica
Özgür için demiştim bunu.
@MasacRE senin Özgür dedenin kaybetme sebebi senle aynı payda buluşup sinerjiyi oluşturmadık diye :A
En iyiside senin Nisa sultanın için son kadın şampiyon lafları edilmeyecek artık :A @12.Adam
Dosi hanım beni yarı yolda bıraktı. Bu sene kaybettik. Paramparçayım...

Nisa sultanımı sana rağmen şampiyon yapmıştık ama. Çok büyük bir kitlemiz vardı sağ olsunlar :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Dosi hanım beni yarı yolda bıraktı. Bu sene kaybettik. Paramparçayım...

Nisa sultanımı sana rağmen şampiyon yapmıştık ama. Çok büyük bir kitlemiz vardı sağ olsunlar :A
Beter ol…

Nisanın finaldeki rakibini desteklemediğim için bana rağmen tabiri geçersiz :A

Sonuç olarak son kadın şampiyon Nefise :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Beter ol…

Nisanın finaldeki rakibini desteklemediğim için bana rağmen tabiri geçersiz :A

Sonuç olarak son kadın şampiyon Nefise :A
Olsun sonuçta benim yanımda yer almadın. Ben ondan bahsediyorum :A

Nefise son şampiyon olabilir ama Nisa en büyük şampiyon :A Nefise'nin bütün yarışma boyunca aldığı sms toplamı Nisa sultanımın herhangi bir sms oylamasında aldığı sms sayısını geçmiyordur muhtemelen :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Olsun sonuçta benim yanımda yer almadın. Ben ondan bahsediyorum :A

Nefise son şampiyon olabilir ama Nisa en büyük şampiyon :A Nefise'nin bütün yarışma boyunca aldığı sms toplamı Nisa sultanımın herhangi bir sms oylamasında aldığı sms sayısını geçmiyordur muhtemelen :A
performans değilde smsden bahsetmen gözlerimi yaşarttı :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
performans değilde smsden bahsetmen gözlerimi yaşarttı :A
Yarışma sms ile kazanıldığına göre ondan bahsedeceğim elbette :A Yarışmada performansın elbette önemi var ama benim için önce karakter gelir. O yüzden Nefise'nin şampiyonluğu içime sinmedi. Sevenlerinin gözü aydın ne diyeyim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bunlar kavga ederler yarışma başladığında :A
------

Yine kendini harcatacak
Vallahi 3 sezonda da en iyi performansı o sergiledi ama kupa alamadı. 2018'de hele hakkıydı onun. Çok üzülmüştüm. :( Bu sene o sene. SMS yok. O kupa alınacak. NAGİ'mi çok severim. :bhr:

Vallahi 3 sezonda da en iyi performansı o sergiledi ama kupa alamadı. 2018'de hele hakkıydı onun. Çok üzülmüştüm. :( Bu sene o sene. SMS yok. O kupa alınacak. NAGİ'mi çok severim. :bhr:
Sms olmayacağına inan sen, Acun geçen senede neler dedi sonra hiç biri öyle olmadı :A
Nagi artık yaşlandı, Nefise daha güçlü olur ona göre.
alıntıladığın mesajdan anlamam gerekirdi. Nagihan ve Nefise :A

Sms olmayacağına inan sen, Acun geçen senede neler dedi sonra hiç biri öyle olmadı :A
Nagi artık yaşlandı, Nefise daha güçlü olur ona göre.

alıntıladığın mesajdan anlamam gerekirdi. Nagihan ve Nefise :A
İlk haftalar dayanışma olur bence 4.-5. Hafta başlarlar :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi