Aklı olan gelmez son All stardan sonraBiraz daha ilerler, sonradan olur. Evrim gibi o da patlar Nagi’ye
Acun duyuruları durdurdu, yarışmacı bulmakta zorlanıyor galiba![]()
Aklı olan gelmez son All stardan sonraBiraz daha ilerler, sonradan olur. Evrim gibi o da patlar Nagi’ye
Ayşe diğer ikiliden kat ve kat iyiydiAklı olan gelmez son All stardan sonrason 3 kadın : nisa, Ayşe, evrimdi
![]()
Kuz siz 2 saat geride değil Misiniz ne uykusu 😱Ayşe diğer ikiliden kat ve kat iyiydikız yedeklerden gelip kendini finale atmıştı. Acun o All Star izini yok etmek istiyor ama yine hüsran olacak gibime geliyor
Neyse uyku saatim çoktan geçti, haydi ben kaçar. Sende güzellik uykunu erteleme![]()
Hep öyle dediler Nagi'm hep liderdi 3 yılda da.Biraz daha ilerler, sonradan olur. Evrim gibi o da patlar Nagi’ye
1 saat, bu ay sonu 2 saat olur.Kuz siz 2 saat geride değil Misiniz ne uykusu 😱
He valla çözdüm![]()
Dosi hanım beni yarı yolda bıraktı. Bu sene kaybettik. Paramparçayım...
Nisa sultanımı sana rağmen şampiyon yapmıştık ama. Çok büyük bir kitlemiz vardı sağ olsunlar![]()
@serhatt gacısına Yarışmayı izleten ikili1 saat, bu ay sonu 2 saat olur.
Ben daha geç bile uyudumnadirende olsa 10’da uyuduğum oluyor
hafta içine uyanacağım her gece 12 olmadan uyumaya çalışıyorum daima, ortalamam 11
![]()
Aaaa sen bunlar için izliyorsun hiç bana çamur atma.@serhatt gacısına Yarışmayı izleyen ikili![]()
@eemre @Carpe Diem @ozmoturk @offensive @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Daha iyi algı yöntemleri bulAaaa sen bunlar için izliyorsun hiç bana çamur atma.![]()
Algıyla işim olmaz gerçeklerle etkilerim ben insanı.Daha iyi algı yöntemleri bulBnm nagi ve batuşu desteklediğimi herkes bilir
![]()
Kız o sıska vücudunla anca iskeletorları etkilersinAlgıyla işim olmaz gerçeklerle etkilerim ben insanı.![]()
Senin gibi olacağıma böyle olmayı tercih ederim.Kız o sıska vücudunla anca iskeletorları etkilersin![]()