Bu akşam baktın mı? Kendisi yarışmıyor. Bu akşam izlerken yazdın sandımAysu diyorlar izlemediğim için oyunculara hakim değilim
------
Çok kötülerHalil zorladı ama yenemedi Osman'ı. Ertuğ'dan umutluyum ama bakalım o yenebilecek mi Osman'ı
Bu akşam baktın mı? Kendisi yarışmıyor. Bu akşam izlerken yazdın sandımAysu diyorlar izlemediğim için oyunculara hakim değilim
Çok kötülerHalil zorladı ama yenemedi Osman'ı. Ertuğ'dan umutluyum ama bakalım o yenebilecek mi Osman'ı
Cevap buradaBu akşam baktın mı? Kendisi yarışmıyor. Bu akşam izlerken yazdın sandım
------
Çok kötüler
Bütün seçmeleri tek bir takımın yapması çok büyük fark yaratıyor. Kızlarda biz kazandığımız için rahatsız olmamıştım bu durumdan ama erkekler etabında rahatsızım
Yine erkekler dışarda kalan olmadığı için kızlara göre daha az şansları vardı. Ünlülerin erkekleri çok kötü, yapacak birşey yokBütün seçmeleri tek bir takımın yapması çok büyük fark yaratıyor. Kızlarda biz kazandığımız için rahatsız olmamıştım bu durumdan ama erkekler etabında rahatsızım
------
Cevap burada
Ya kalıplara bakınca da gönüllülerin erkeklerinin daha güçlü olduğu görünüyor zaten ama eşleşme avantajıyla durumu dengeleyebilirdi ünlülerYine erkekler dışarda kalan olmadığı için kızlara göre daha az şansları vardı. Ünlülerin erkekleri çok kötü, yapacak birşey yok
Ünlülerin kızları istediği güçlü ismi oyuna sokmuyordu.
Kalıba bakacaksak Elanur 0 çekmemeliydi Buseye karşı hemdeYa kalıplara bakınca da gönüllülerin erkeklerinin daha güçlü olduğu görünüyor zaten ama eşleşme avantajıyla durumu dengeleyebilirdi ünlüler
Evet bu akşam maç arası kanalları geziyordum oyun sevdiğim oyunlardan olduğu için biraz izledim.Bu akşam baktın mı? Kendisi yarışmıyor. Bu akşam izlerken yazdın sandım
Elanur fos ama kas olmadıktan sonra kilo neye yararKalıba bakacaksak Elanur 0 çekmemeliydi Buseye karşı hemde
Adamın yüz ifadesi sayıyı aldılar ama zar zorHalillerin yenileceği belliydi zaten. Diğer eşleşmeleri alırız ama inanıyorum
------
Yusuf'ta deli gücü var ya felaket bir herif Yusuf Yıldız ağğhhh
Osman'lara karşı kurtarmaz ama sanki Şimdi kaybedersek finale Ertuğ - Nefise ile çıkarızAdamın yüz ifadesi sayıyı aldılar ama zar zor
Kardelen fazla güçlü, beklenen olduErtuğ - Nefise ikilisiyle yok ettik şimdi sırada bölüm sonu canavarı Osman Can var
------
Osman'lara karşı kurtarmaz ama sanki Şimdi kaybedersek finale Ertuğ - Nefise ile çıkarız
Bende Kardelen ve Nefiseyi ama olmadıFinalde kalabalık ekip oluyordu doğru Yalnız Osman ile Ertuğ'un birebir kapışmasını görmek isterdim...
Dörde dört çıktıkları için işin büyük kısmı erkeklerde şimdi. En dışarıda Osman ile Ertuğ olur muhtemelen. En büyük belirleyici onlar olacakKardelen fazla güçlü, beklenen oldu
Artık herşey Nefise’ye kaldı
Nefise yener Kardelen'iBende Kardelen ve Nefiseyi ama olmadı
Bu arada bu sene sultanların var mı?
Zeynep’i bende sevdimDörde dört çıktıkları için işin büyük kısmı erkeklerde şimdi. En dışarıda Osman ile Ertuğ olur muhtemelen. En büyük belirleyici onlar olacak
------
Nefise yener Kardelen'i
Baş sultanım Zeynep
Korkuttun ama dediğin olmadıDokunulmazlık Gönüllülerin.. 2.Aday Murat Eken.