TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Normalde bende sevmem ama takip etmediğim için hakim olmak istedim :A yarına TV’ye vaktim yok :A
------

Nefise’nin oyunu bir kaç salise sürdü galiba :A
Tahmin oyununda son oynanan maçların Haftanın Panoramasını yaptım.Ertelenen müsabakaları da süre dolunca el atacağım.Herşey sırayla. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
bunların kavgası ne böyle be :A kim haklı sence?

İlk oyunu görünce bu yeni ama dedim sonra kovayı gördük :A kova desen anlardım :A
Kaos var gibi. Bakarım en baştan :A
Halil ile Murat'ı diyorsun sanırım. İki tarafı da sevmedim. Murat sinsi sinsi karıştırıyor ortalığı, Halil de terbiyesiz saygısız bir tip :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Geçen haftaki konseyde bir kız Murat’a soru sormuştu. O yok mu ne? Hani Barış ile yarışıp kazanıp yokluk adasından kurtulmuş olan kız
@MasacRE sen cevapla :A eksiklikler var sanki
------

Buse alırsa Nefise tamamlar :A
------

Vay be, Elanur o kiloya güçlü görünüyordu. Hiç oyun almadı. Buse’ye bile yenildi

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
46'yı izlemesine sevindim. Geç de olsa o kaliteyi tatmış demek. Hazır bahsi geçmişken @MEnes in hala dizinin final bölümünü izlemediğini de söyleyebilirsin kendisine. 6-7 yıldır bir bölümü izleyemedi adam. O da kınasın bizimkini :A @Sherlock

Nisa'nın şampiyonluğu için de kudurabilir. Ogeday'dan sonra Nisa'nın da Bademi tokatlayıp şampiyon olmasından çok büyük keyif aldım :A

Foruma dönmeme kararı ise üzdü :(
------

Şimdi açtım.
Direk oyun zamanıymış. Ne özeti nede adadaki tartışmalara denk gelmedim. Yine nasip olmadı :A @The_Erinch @MasacRE
------

öyle bir oyun öncesi bu kadar yorucu avantaj oyunu olmamaliydi, en azindan 2 yapan kazansaydi. 3 gereksiz olmus
Ben de dünkü bölümü özetten izlerim diye planlamıştım ama öncesinde Galatasaray'ın hazırlık maçını vermiş Tv8. O yüzden özetsiz başladı herhalde :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Bu turuda gönüllüler alıp best of olur. Barış ve Murat’ı seçerler. Bakalım sandığım gibi olacak mı :A

@MasacRE sen cevapla :A eksiklikler var sanki
------

Buse alırsa Nefise tamamlar :A
------

Vay be, Elanur o kiloya güçlü görünüyordu. Hiç oyun almadı. Buse’ye bile yenildi
Çağla'yı diyorsun sanırım. Sakatlık geçirdi o. Büyük ihtimalle diskalifiye edilecek dendi sakatlığı ciddiymiş.
------

Nefise nin her oyunu en fazla 5 saniye sürdü laaa 😃😃😃
Gönüllüler dua etsin Aysu yoktu oyunda. O da olsa 8-2 falan bitirirdik :A

• Güldürdün
  • Aynen
Reactions: The_Erinch and Dosi
Halil zorladı ama yenemedi Osman'ı. Ertuğ'dan umutluyum ama bakalım o yenebilecek mi Osman'ı :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,849
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi