Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,571
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Ben gibi haftada 1 bak işteÇok izlemem bugün evdeydim izledim zaman ayırmam normalde
Çok komikSuçlu yine Aziz oldu.
Eskiden eşit oy olunca performans olayını ben hatırlamıyorum. Ama hep böyleydi. İki isim çıkarsa iki kişi aday olur. O dediğin olay bambaşka Bi şeydi ama hatırlamıyorum.Ben gibi haftada 1 bak işte
Bu arada eskiden eşit oy olunca performansa bakılırdı. Bu sene neden eşit oy alanlar birlikte aday oluyorlar?
@The_Erinch @MasacRE
Ve yine bu arada, bunlar neden Aziz’in verdiği oya karışıyorlar ilginç
------
Çok komik
Aziz yanlış hatırlamıyorsam hep Tungayı yazıyordu. O gidince siradaki hedefi Alper oldu, eğer aziz kalır Alper elenirse bir şekilde bu sefer Ozguru yazmaya başlar.Aziz aslında sayı fazlalığını kullanıp Elayı yazmalıydı..
gereksiz ortalığı karıştırdı.
çünkü alper rende oldukça elayı kolay kolay yazmazlar.
yarın ki oyunda keyifli... acun arka arkaya dikkat çeken oyunlarını piyasaya sürüyor.
açıkçası bu sene kurallarını bende anlamadım survivorun . @Dosi
Özgürü yazamazlar...adam açıkara performans birincisi.Eskiden eşit oy olunca performans olayını ben hatırlamıyorum. Ama hep böyleydi. İki isim çıkarsa iki kişi aday olur. O dediğin olay bambaşka Bi şeydi ama hatırlamıyorum.
------
Aziz yanlış hatırlamıyorsam hep Tungayı yazıyordu. O gidince siradaki hedefi Alper oldu, eğer aziz kalır Alper elenirse bir şekilde bu sefer Ozguru yazmaya başlar.
Son yıllarda dediğim kural geçerliydi. Hatta performanslarının yüzdelik oranlarına bakıyorlardı @The_ErinchEskiden eşit oy olunca performans olayını ben hatırlamıyorum. Ama hep böyleydi. İki isim çıkarsa iki kişi aday olur. O dediğin olay bambaşka Bi şeydi ama hatırlamıyorum.
------
Aziz yanlış hatırlamıyorsam hep Tungayı yazıyordu. O gidince siradaki hedefi Alper oldu, eğer aziz kalır Alper elenirse bir şekilde bu sefer Ozguru yazmaya başlar.
ama bende hep eşit oy alanların birlikte aday olduğunu hatırlıyorum; @Mr.At dediği gibi başka bir durumdaydı sanırım. @Zeyno @MasacREBen gibi haftada 1 bak işte
Bu arada eskiden eşit oy olunca performansa bakılırdı. Bu sene neden eşit oy alanlar birlikte aday oluyorlar?
@The_Erinch @MasacRE
Ve yine bu arada, bunlar neden Aziz’in verdiği oya karışıyorlar ilginç
------
Çok komik
Son yıllarda dediğim kural geçerliydi. Hatta performanslarının yüzdelik oranlarına bakıyorlardı @The_Erinch
o dediğin performans birincisinde dokunulmazı belirlerken olmasın yahuSon yıllarda dediğim kural geçerliydi. Hatta performanslarının yüzdelik oranlarına bakıyorlardı @The_Erinch
Eskiden öyleydi evet ama geçtiğimiz senelerde farklıydı sanki. Yanlış hatırlıyor olabilirim. Kafam karıştı şimdi @Mr.At
Evet onda yüzdeliğe bakıyordu, eşitlikte bir kural olduğu kalmış aklımda ama neydi net hatırlamıyorum. Belki sayılar azalınca devreye giriyorduo dediğin performans birincisinde dokunulmazı belirlerken olmasın yahu
Eski Survivor Fanlarından destek alalım @Angelica @Emre OzansoyEskiden öyleydi evet ama geçtiğimiz senelerde farklıydı sanki. Yanlış hatırlıyor olabilirim. Kafam karıştı şimdi @Mr.At
En sıkı izleyiciydim ama son seneleri salınca hatlar karıştı artıkEski Survivor Fanlarından destek alalım @Angelica @Emre Ozansoy
Ozguru takım yazmaz zaten, Aziz tek tabanca o bir sistematiğe göre ilerliyor. İlk hedef Tunga idi. Elendi. İkinci Hedef Alper üçüncü Hedef Özgür. Çünkü tartıştığı adamlar bunlar.Özgürü yazamazlar...adam açıkara performans birincisi.
ama aziz tam kendi etrafına adam toplarken gene iteledi herkesi.
Çok önemi kalmadı. Emin olmadığım için ikna oldum yazınıza
Alperin 5 milyondan fazla takipçisi var... elbet birileri sms atar.Ozguru takım yazmaz zaten, Aziz tek tabanca o bir sistematiğe göre ilerliyor. İlk hedef Tunga idi. Elendi. İkinci Hedef Alper üçüncü Hedef Özgür. Çünkü tartıştığı adamlar bunlar.
@Dosi mutfak musluğu patlamış..bir el at dedikBenim dizi bitti abi ne için destek istiyorsunuz
Bireysel performans oyunu oynuyordu kaybeden takim normalde dokunulmazliktan sonra orda kazanan hem aday söylüyordu hem de dokunulmaz oluyordu. Onun söylediği aday performans birincisi çıkarsa kendi yerine bir aday söylüyordu sanki. Bunu mu diyorsun yoksa ben mi uyduruyorum?Son yıllarda dediğim kural geçerliydi. Hatta performanslarının yüzdelik oranlarına bakıyorlardı @The_Erinch
@Dosi mutfak musluğu patlamış..bir el at dedik
Yakaladın.Bireysel performans oyunları oynuyordu normalde dokunulmazliktan sonra orda kazanan ohem aday söylüyordu hem de dokunulmaz oluyordu. Onun söylediği aday performans birincisi çıkarsa kendi yerine bir aday söylüyordu sanki. Bunu mu diyorsun yoksa ben mi uyduruyorum?
Sonunda bulduk mu abi?Yakaladın.