TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

1-2 yıl sonra ancak izledi... :A
@Dosi , @MasacRE , @Sherlock
6-7 yıldır izlememiş, dahada izlemez :A
------

Kaan kardeşimin bu cevabını elbette bekliyordum, çünkü ben de kendimi kınıyorum bu konuda... :A Ammaaa tüm yarım bırakılmışlıkların intikamı olarak elbet bir gün o final bölümünü izleyeceğim... :A @MasacRE @Sherlock
Bully’nin Cevabı:
46’yı bayağı övdüğünü hatırlıyorum, şaşırdım açıkçası final bölümününü izlememene :A Tüm yarım bırakılmışlıkların intikamını almanı bir an önce bekliyoruz :A

Son düzenleme:
1-2 yıl sonra ancak izledi... :A
@Dosi , @MasacRE , @Sherlock
O kadar sürmeyecek... Elbet oturup o kutlu dizinin finalini izleyeceğim... :A
------

Bully’nin Cevabı:
Deme öyle, öyle denmez... Negatif enerji çağırmayalım... Elbet izleyeceğim... :A

Kaan kardeşim merak etmesin, bu intikam çok yakın gelecekte alınacak... Selam olsun kendisine, keşke buralara da gelseydi ama gelmez gibi... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
46'yı izlemesine sevindim. Geç de olsa o kaliteyi tatmış demek. Hazır bahsi geçmişken @MEnes in hala dizinin final bölümünü izlemediğini de söyleyebilirsin kendisine. 6-7 yıldır bir bölümü izleyemedi adam. O da kınasın bizimkini :A @Sherlock

Nisa'nın şampiyonluğu için de kudurabilir. Ogeday'dan sonra Nisa'nın da Bademi tokatlayıp şampiyon olmasından çok büyük keyif aldım :A

Foruma dönmeme kararı ise üzdü :(
------

Ben de dünkü bölümü özetten izlerim diye planlamıştım ama öncesinde Galatasaray'ın hazırlık maçını vermiş Tv8. O yüzden özetsiz başladı herhalde :A

------

Bully’nin Cevabı:

Deme öyle, öyle denmez... Negatif enerji çağırmayalım... Elbet izleyeceğim... :A

Kaan kardeşim merak etmesin, bu intikam çok yakın gelecekte alınacak... Selam olsun kendisine, keşke buralara da gelseydi ama gelmez gibi... :A
Bunu söylemek istemezdim ama 46 dizisi balon yav, o dizinin nesini övüyorlar akıl alır gibi değil.. @Sherlock

Gelseydi de kafanı yarsaydı... :A. @Dosi

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Bully’nin cevabı:
Ogeday sakatlanmasa ilerlerdi daha. Neyse ki sevgilisi aldı intikamını :A Ayrıca 2017'de Adem'den kat kat iyi olan Ogeday'a rağmen Adem'in şampiyon olması gerektiğini savunan biri hak edebiyatı yapmasın bana burada :A Nisa insanların kalplerine, gönüllülerine girip anasının ak sütü gibi şampiyonluğunu kazanmıştır. Beğenmeyen yallah başka kapıya :A
------

Bunu söylemek istemezdim ama 46 dizisi balon yav, o dizinin nesini övüyorlar akıl alır gibi değil.. @Sherlock
Kütük dostum rezalet bir giriş yapmış foruma... @Sherlock @MEnes

Ogeday sakatlanmasa ilerlerdi daha. Neyse ki sevgilisi aldı intikamını :A Ayrıca 2017'de Adem'den kat kat iyi olan Ogeday'a rağmen Adem'in şampiyon olması gerektiğini savunan biri hak edebiyatı yapmasın bana burada :A Nisa insanların kalplerine, gönüllülerine girip anasının ak sütü gibi şampiyonluğunu kazanmıştır. Beğenmeyen yallah başka kapıya :A
------

46 dizisi ile ilgili birinin gerçekleri yüzünüze vurması gerekiyordu.. @Sherlock @MEnes @Dosi

------

46 dizisi ile ilgili birinin gerçekleri yüzünüze vurması gerekiyordu.. @Sherlock @MEnes @Dosi
🎈6 Yok Olan... Dizi tarihinin en büyük balonlarından, sayın Gs'li dostum haklı...