Yaparım bilirsin, deliyim gözu kara deliyim.Yakarım roma yi da yakarım.Bir anda 30-40 arası reaksiyon bıraktın bildirimleri kaçırdıysam bu senin suçun
Yaparım bilirsin, deliyim gözu kara deliyim.Yakarım roma yi da yakarım.Bir anda 30-40 arası reaksiyon bıraktın bildirimleri kaçırdıysam bu senin suçun
Yok onu demiyorum ama onlarda vardı. Sürekli kurallar değişince bizde artık karıştırmaya başladık mevzuları
------
Sana mesajında soruda yer almalıydı demiştim Erinç
6-7 yıldır izlememiş, dahada izlemez
Bully’nin Cevabı:
46’yı bayağı övdüğünü hatırlıyorum, şaşırdım açıkçası final bölümününü izlememene Tüm yarım bırakılmışlıkların intikamını almanı bir an önce bekliyoruz
O kadar sürmeyecek... Elbet oturup o kutlu dizinin finalini izleyeceğim...
Deme öyle, öyle denmez... Negatif enerji çağırmayalım... Elbet izleyeceğim...6-7 yıldır izlememiş, dahada izlemez
------
Bully’nin Cevabı:
46'yı izlemesine sevindim. Geç de olsa o kaliteyi tatmış demek. Hazır bahsi geçmişken @MEnes in hala dizinin final bölümünü izlemediğini de söyleyebilirsin kendisine. 6-7 yıldır bir bölümü izleyemedi adam. O da kınasın bizimkini @Sherlock
Nisa'nın şampiyonluğu için de kudurabilir. Ogeday'dan sonra Nisa'nın da Bademi tokatlayıp şampiyon olmasından çok büyük keyif aldım
Foruma dönmeme kararı ise üzdü
------
Ben de dünkü bölümü özetten izlerim diye planlamıştım ama öncesinde Galatasaray'ın hazırlık maçını vermiş Tv8. O yüzden özetsiz başladı herhalde
6-7 yıldır izlememiş, dahada izlemez
------
Bully’nin Cevabı:
Bunu söylemek istemezdim ama 46 dizisi balon yav, o dizinin nesini övüyorlar akıl alır gibi değil.. @SherlockO kadar sürmeyecek... Elbet oturup o kutlu dizinin finalini izleyeceğim...
Deme öyle, öyle denmez... Negatif enerji çağırmayalım... Elbet izleyeceğim...
Kaan kardeşim merak etmesin, bu intikam çok yakın gelecekte alınacak... Selam olsun kendisine, keşke buralara da gelseydi ama gelmez gibi...
Gelseydi de kafanı yarsaydı... . @DosiO kadar sürmeyecek... Elbet oturup o kutlu dizinin finalini izleyeceğim...
Deme öyle, öyle denmez... Negatif enerji çağırmayalım... Elbet izleyeceğim...
Kaan kardeşim merak etmesin, bu intikam çok yakın gelecekte alınacak... Selam olsun kendisine, keşke buralara da gelseydi ama gelmez gibi...
Ogeday sakatlanmasa ilerlerdi daha. Neyse ki sevgilisi aldı intikamını Ayrıca 2017'de Adem'den kat kat iyi olan Ogeday'a rağmen Adem'in şampiyon olması gerektiğini savunan biri hak edebiyatı yapmasın bana burada Nisa insanların kalplerine, gönüllülerine girip anasının ak sütü gibi şampiyonluğunu kazanmıştır. Beğenmeyen yallah başka kapıyaBully’nin cevabı:
Kütük dostum rezalet bir giriş yapmış foruma... @Sherlock @MEnesBunu söylemek istemezdim ama 46 dizisi balon yav, o dizinin nesini övüyorlar akıl alır gibi değil.. @Sherlock
46 dizisi ile ilgili birinin gerçekleri yüzünüze vurması gerekiyordu.. @Sherlock @MEnes @DosiOgeday sakatlanmasa ilerlerdi daha. Neyse ki sevgilisi aldı intikamını Ayrıca 2017'de Adem'den kat kat iyi olan Ogeday'a rağmen Adem'in şampiyon olması gerektiğini savunan biri hak edebiyatı yapmasın bana burada Nisa insanların kalplerine, gönüllülerine girip anasının ak sütü gibi şampiyonluğunu kazanmıştır. Beğenmeyen yallah başka kapıya
------
Kütük dostum rezalet bir giriş yapmış foruma... @Sherlock @MEnes
Bunu söylemek istemezdim ama 46 dizisi balon yav, o dizinin nesini övüyorlar akıl alır gibi değil.. @Sherlock
Ogeday sakatlanmasa ilerlerdi daha. Neyse ki sevgilisi aldı intikamını Ayrıca 2017'de Adem'den kat kat iyi olan Ogeday'a rağmen Adem'in şampiyon olması gerektiğini savunan biri hak edebiyatı yapmasın bana burada Nisa insanların kalplerine, gönüllülerine girip anasının ak sütü gibi şampiyonluğunu kazanmıştır. Beğenmeyen yallah başka kapıya
------
Kütük dostum rezalet bir giriş yapmış foruma... @Sherlock @MEnes
🎈6 Yok Olan... Dizi tarihinin en büyük balonlarından, sayın Gs'li dostum haklı...
İki tane kaliteli yerli dizilerden anlamayan leş bir araya gelmiş, zırvalıyorlar yine... @MEnes🎈6 Yok Olan... Dizi tarihinin en büyük balonlarından, sayın Gs'li dostum haklı...
Bu iki leşin her şeye 🎈 demesini özlemiştin, hadi itiraf et... @Maskeli Fedai @MEnesİki tane kaliteli yerli dizilerden anlamayan leş bir araya gelmiş, zırvalıyorlar yine... @MEnes
İkinizden de iğreniyorum... @Maskeli FedaiBu iki leşin her şeye 🎈 demesini özlemiştin, hadi itiraf et... @Maskeli Fedai @MEnes
Bu iki leşin her şeye 🎈 demesini özlemiştin, hadi itiraf et... @Maskeli Fedai @MEnes
Özlemiş özlemiş sadece itiraf edemiyor.. @MEnesİkinizden de iğreniyorum... @Maskeli Fedai
İkinizden de iğreniyorum... @Maskeli Fedai
Bizi özlemeyecek adam şöyledir böyledir sayın Gs'li dostum... @MEnesÖzlemiş özlemiş sadece itiraf edemiyor.. @MEnes