vay, sansa olmustur belki
@Maskeli Fedai @MasacRE @Angelica @Dosi kimi destekleese kesin balondur bu şekilde anlıcamBu sezon balon çok.
Burada rezil olmuştunuz artık izleme zatenBeni çıkart izlemiyorum kimseyide desteklemiyorum
Tepe tepe kullan.
Hetero olsan hadım mı ettiler derdim bu halini anlamadım menapoza ta da andropoza mı girdin 😱Tepe tepe kullan.
Yok ayol bu konuya etiket etme diye başımdan savıyorum. Bir yere girdiğim yok.Hetero olsan hadım mı ettiler derdim bu halini anlamadım menapoza ta da andropoza mı girdin 😱
Hayat bilgisi arifle dosinin çekil gözlü korelisi yarıştı ümit erdim kazandı
------
Kumpas şantaj kaos mikserlik işleri galiba
Aaaa var mısın Arif'i tutuyoruz tabii ki.
Macun seni bike kazandı şeytan bu adam 😱Aaaa var mısın Arif'i tutuyoruz tabii ki.
Bu sezon izlenmeyecek zatenMacun seni bike kazandı şeytan bu adam 😱
En az 1000 mesaj bekliyoruz senden zaten isviçrede mesai 6 saatmiş vaktin vardırYılın en'lerine girecek konu da açılmış.
Bi zahmet geçen seneki rezaletin üstüneBu sezon izlenmeyecek zaten
Saf saf gidip reklam vermeyin deEn az 1000 mesaj bekliyoruz senden zaten isviçrede mesai 6 saatmiş vaktin vardır
------
Bi zahmet geçen seneki rezaletin üstüne
En az 1000 mesaj bekliyoruz senden zaten isviçrede mesai 6 saatmiş vaktin vardır
------
Bi zahmet geçen seneki rezaletin üstüne
Migros sponsor olmuş biz reklam vermeyiz bunun yerine tiktok reklamı veririz aynı kitleSaf saf gidip reklam vermeyin de
YouTube videolarıBunu kim iddaa etti 6 saat diye
Migros sponsor olmuş biz reklam vermeyiz bunun yerine tiktok reklamı veririz aynı kitle
------
YouTube videoları
Dikkat et de o balon şampiyon olmasın yine. @MasacRE