Çok kırıldım çok üzgünüm 1 Ay önce öğrendim annemede bugün söyledim annem ağlıyor bende gibi sözler işte
Allah şifa versin..
Çok kırıldım çok üzgünüm 1 Ay önce öğrendim annemede bugün söyledim annem ağlıyor bende gibi sözler işte
Şerlok beyciğimle ben şampiyon olacak kişiyi tespit edip o isme gereken desteği verdiğimizde bilin ki o kişi şampiyon olacaktır... @xemrexxxDikkat et de o balon şampiyon olmasın yine. @MasacRE
@Maskeli Fedai yorumlasın, onun sultanıymış ElanurGeceyi bu dolandırıcılık hakkındaki yorumlarımızla kapatalım @The_Erinch @12.Adam @cookies @Alos @Emre Ozansoy
Yoldaşlarımı bazen tanıyamıyorum Dosi hanım
Yarışmaya yön vermekten yorulduk…Şerlok beyciğimle ben şampiyon olacak kişiyi tespit edip o isme gereken desteği verdiğimizde bilin ki o kişi şampiyon olacaktır... @xemrexxx
Bu kim?...
Orada analiz yapmamıştık ama. Sadece kalan isimler arasında kadın olarak bu ismi seçmiştik o kadar Bu arada kadının ismini bile hatırlamıyorum ben, sen nereden buldun getirdin ya @Sherlock
O Ses Türkiye yarışmacısıydıBu kim?...
İsmi birden geldi aklıma O Ses Türkiye Ceren diye buldum sonra videosu geldi soy ismi ile kayıt edip geldimOrada analiz yapmamıştık ama. Sadece kalan isimler arasında kadın olarak bu ismi seçmiştik o kadar Bu arada kadının ismini bile hatırlamıyorum ben, sen nereden buldun getirdin ya @Sherlock
Ha tamam Ceren doğru Ama sen söylemesen hayatta aklıma gelmezdi. Çok tehlikeli bir hafızanız var Dosi hanımİsmi birden geldi aklıma O Ses Türkiye Ceren diye buldum sonra videosu geldi soy ismi ile kayıt edip geldim
Cidden ismi nasıl anında aklıma geldi bende bilmiyorum
Utku beyciğimin de dediği gibi kadınlarımıza destek amaçlıydı o, yalnız baya unutmuşum ben de Dosi hanım forumun derinliklerinden çıkardı getirdi.Orada analiz yapmamıştık ama. Sadece kalan isimler arasında kadın olarak bu ismi seçmiştik o kadar Bu arada kadının ismini bile hatırlamıyorum ben, sen nereden buldun getirdin ya @Sherlock
hafizam tekliyor bu ara kafa dolu diye ama arada kulağı duymayıp ama birden önemli şeyleri duyan yaşlılar misali hafızam çalışıyorHa tamam Ceren doğru Ama sen söylemesen hayatta aklıma gelmezdi. Çok tehlikeli bir hafızanız var Dosi hanım
Forumdaki mesajlardan aratmadımUtku beyciğimin de dediği gibi kadınlarımıza destek amaçlıydı o, yalnız baya unutmuşum ben de Dosi hanım forumun derinliklerinden çıkardı getirdi.
Bu daha da tehlikeli.hafizam tekliyor bu ara kafa dolu diye ama arada kulağı duymayıp ama birden önemli şeyleri duyan yaşlılar misali hafızam çalışıyor
------
Forumdaki mesajlardan aratmadım
Hiç de öyle durmuyor Dosi hanımhafizam tekliyor bu ara kafa dolu diye ama arada kulağı duymayıp ama birden önemli şeyleri duyan yaşlılar misali hafızam çalışıyor
------
Forumdaki mesajlardan aratmadım
Size iyi tarafı denk geliyor sadece. Az önce @Sherlock beye kendine pay çıkarma kelimesini cümlede yazacaktım ama birden beyin istop etti sonra benzer birşeyler karaladım galiba forumdan uzak olduğum süreçte Türkçem köreldi birazHiç de öyle durmuyor Dosi hanım
Pandanin hakkından geliyorsan körelmemiş demektir . @SherlockSize iyi tarafı denk geliyor sadece. Az önce @Sherlock beye kendine pay çıkarma kelimesini cümlede yazacaktım ama birden beyin istop etti sonra benzer birşeyler karaladım galiba forumdan uzak olduğum süreçte Türkçem köreldi biraz
İyi geceler! Yarın gece gene aynı saatte buluşmak üzere.