TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Özgür, bir kadına sus sus dedi oyun sırasında. Sonradan heyecandan yaptım dedi. Umarım doğrudur bu. @Hazem Sizce? Ben 30 sene bu işle uğraştım antrenorüm ben dedi.
Elanur ortaya attığı iddia hakkında düşünceniz? Özgür sözde kızları yazalım hep demiş önceden.
Aziz kendini çok ön plana atıyor, bu kötü duruyor, samimiyetsiz bence o sizce? @MasacRE @Dosi
@Hazem

Özgür'ün orada kötü bir niyeti yoktu. Eğer 5-6 sene öncesinin Survivor'ını izliyor olsaydık bu konu tartışılmazdı bile fakat şimdi artık herkes o kadar ön planda olmak istiyor ki bu şekilde bazı konuları fazla abartıyorlar.
Azîz hakkında düşüncen?

@MasacRE gözden kaçırmış bunu :A
Çok inandırıcı bulmadım bu arada bu mesajı :A
İstediği kadar kaçırsın - kaçırmasın veya sen istediğin kadar inan - inanma... Ben bu programı ASLA ve ASLA oturup 10 saniye bile izlemem... Bunda da aşşırı ciddiyim... :A Ki zaten bizim evde TV'de de açılmaz bu program tahmin edersin ki... :A @MasacRE

Özgür bana bozuk u anımsattı. :A
Özgür sakallı olan yaşlı adam mı? İlk bölümde onun için bende öyle bir yorum yazmıştım :A
------

İstediği kadar kaçırsın - kaçırmasın veya sen istediğin kadar inan - inanma... Ben bu programı ASLA ve ASLA oturup 10 saniye bile izlemem... Bunda da aşşırı ciddiyim... :A Ki zaten bizim evde TV'de de açılmaz bu program tahmin edersin ki... :A @MasacRE
Sanki dizilerini filmlerini TV’de izliyorsun. Peki öyle diyorsan öyledir…

• Güldürdün
Reactions: MEnes and 12.Adam
Yine mi yenildiler? :A fragmanda gönüllüler olaylı konsey gösterdiklerinde kazandıklarını düşündüm :A
Gönüllülerde Aziz denen herif olduğu sürece her daim olaylar yaşamaya mahkumlar :A Acun abim nokta atışı bir seçim yapmış. Ortalığı çok fena karıştırır o adam :A
------

Bu iki mesaj karşısında tüylerim ürperdi gerçekten... Ben bu iğrenç programı 10 saniye bile oturup izlemem...

@MasacRE gözden kaçırmış bunu :A
Çok inandırıcı bulmadım bu arada bu mesajı :A
Gördüm de reaksiyon bırakmayı unutmuşum :A Kesinlikle inandırıcılıktan çok uzak sözler bunlar Dosi hanım. Kendisi bir Survivor fanatiğidir. İzlerken o kadar kendini kaptırıyor ki biz yoldaşlarına bile dönüş yapamıyor o sırada... @Sherlock

• Güldürdün
  • Okudum
Reactions: MEnes and Dosi
Gönüllülerde Aziz denen herif olduğu sürece her daim olaylar yaşamaya mahkumlar :A Acun abim nokta atışı bir seçim yapmış. Ortalığı çok fena karıştırır o adam :A
------

Gördüm de reaksiyon bırakmayı unutmuşum :A Kesinlikle inandırıcılıktan çok uzak sözler bunlar Dosi hanım. Kendisi bir Survivor fanatiğidir. İzlerken o kadar kendini kaptırıyor ki biz yoldaşlarına bile dönüş yapamıyor o sırada... @Sherlock
O Aziz ilk gün benimde dikkatimi çekmişti :A ondan çok iş çıkar, performansıda iyide baya ilerler :A

Survivor zamanı kaybolması bunu gösteriyor. İnanırım :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
Özgür, bir kadına sus sus dedi oyun sırasında. Sonradan heyecandan yaptım dedi. Umarım doğrudur bu. @Hazem Sizce? Ben 30 sene bu işle uğraştım antrenorüm ben dedi.
Elanur ortaya attığı iddia hakkında düşünceniz? Özgür sözde kızları yazalım hep demiş önceden.
Aziz kendini çok ön plana atıyor, bu kötü duruyor, samimiyetsiz bence o sizce? @MasacRE @Dosi
@12.Adam

Özgür sakallı olan yaşlı adam mı? İlk bölümde onun için bende öyle bir yorum yazmıştım :A
------

Sanki dizilerini filmlerini TV’de izliyorsun. Peki öyle diyorsan öyledir…
Ne fark eder, sonuç olarak Çöpvivor'a olan nefretimi açıkça belirtmiş bulunuyorum şuan... Bunları söylerken gidip gizli gizli izleyecek halim yok ya... :A
------

------

Sen nasıl iftiracı iğrenç bir insan oldun böyle... Leş herif seni...

Ne fark eder, sonuç olarak Çöpvivor'a olan nefretimi açıkça belirtmiş bulunuyorum şuan... Bunları söylerken gidip gizli gizli izleyecek halim yok ya... :A
------

Biz böyle burada laf atıp gizli izleyen ve benle forum dışı yorumlayan çok kişi gördük :A
Yani bunları söylemen bir şey ifade etmiyor :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and MasacRE
------

Canım yoldaşımın bana ettiği bu hakaretler karşısında paramparçayım... @Maskeli Fedai @Sherlock @Dosi

Biz böyle burada laf atıp gizli izleyen ve benle forum dışı yorumlayan çok kişi gördük :A
Yani bunları söylemen bir şey ifade etmiyor :A
Ama benim o dediklerinden olmayacağımı biliyor olman gerekiyor, beni o kadar tanıyorsun... :A
------

Canım yoldaşımın bana ettiği bu hakaretler karşısında paramparçayım... @Maskeli Fedai @Sherlock @Dosi
Daha fazla ağlayabilirsin Leşku... @Sherlock @Maskeli Fedai