Daha önce senle aynı isimleri desteklediğimi unuttun galiba
Daha önce senle aynı isimleri desteklediğimi unuttun galiba
Genel olarak konuştum benDaha önce senle aynı isimleri desteklediğimi unuttun galiba
Uğrarım sonra oraya
@MEnes buraya bol bol etiketleyebilirsin Dosi hanım. Bu programı çok sever bizim yoldaşımız @Sherlock @Maskeli Fedai
Bu iki mesaj karşısında tüylerim ürperdi gerçekten... Ben bu iğrenç programı 10 saniye bile oturup izlemem...aynen, @MEnes programdaki yarismacilara tam hakim olabilmek icin suan pür dikkat izlemekle mesgul. Burada bizim gibi hem yazip hem izlese hakim olamayacak. O da hakli kendince
------
cidden tam o söze uygun bir durum
Allah şifa versin..
Kimi destekliyorsun ?İnternetten şans vermeye başladım Taçsız Prenses'imin (Tekrarının) aralarında. Halil, Barış, Aysu, Alper, Wilson, Zeynep, Yusuf, Murat, Osman Can iyi duruyorlar. Umarım karakterlerini hiç bozmazlar, performansları giderek yükselir onların inşallah. @Hazem @Dosi @Angelica . Bölümü tamamlayayım internetten, az kaldı zaten.
Avatarımdan belli olmuyor muBirkaç güne netlesir. Sen?
Yok yasak elma time@xemrexxx bakmıyor musun bugün?
Doğru bugün o vardı. Ben hiç bir şey açamadımYok yasak elma time
Vaktine İsveç TV lerine harca artıkınDoğru bugün o vardı. Ben hiç bir şey açamadım
Tv devrini çoktan kapadım benVaktine İsveç TV lerine harca artıkın
Heyatım artık evlen de çocuklarına bak bırak forumuTv devrini çoktan kapadım ben
Yok zaten evde değildim. Vaktimi başka şeylere harcıyorum
Hiç bir diziyi zaten saatinde izlemiyorum
Bugün nasıldı performansı? Bölümü izlemeye yeni başladım internetten.Avatarımdan belli olmuyor mu
Yine mi yenildiler? fragmanda gönüllüler olaylı konsey gösterdiklerinde kazandıklarını düşündümÜnlüler çok zayıf olmuş. Birkaç hafta böyle sürekli yenilip doğru eksilmeleri lazım. Yarın Seçkin ile açılışı yaparlar diye düşünüyorum
@MasacRE gözden kaçırmış bunuBu iki mesaj karşısında tüylerim ürperdi gerçekten... Ben bu iğrenç programı 10 saniye bile oturup izlemem...
Özgür bana bozuk u anımsattı.@MasacRE gözden kaçırmış bunu
Çok inandırıcı bulmadım bu arada bu mesajı