Eee olsun macun kendini rezil eder masterchef bile geçen seneki finale göre tüm gruplarda 2. 5-3 reyting kaybetmiş Survivorı düşünemiyorumDikkat et de o balon şampiyon olmasın yine. @MasacRE
Eee olsun macun kendini rezil eder masterchef bile geçen seneki finale göre tüm gruplarda 2. 5-3 reyting kaybetmiş Survivorı düşünemiyorumDikkat et de o balon şampiyon olmasın yine. @MasacRE
İçim cız etti. Zaten Nagihan'ım kansere yakalandı iddiaları var Nagihan'ımdan açıklama yok halen. İNŞALLAH YALAN HABERDİR. @AngelicaFena düşmüş
İçim cız etti. Zaten Nagihan'ım kansere yakalandı iddiaları var Nagihan'ımdan açıklama yok halen. İNŞALLAH YALAN HABERDİR. @Angelica
Resmi açıklama yok NAGİ'MDEN farkında isen. Çok üzgünüm.Bilal Özcanla telefonla konuşmuş doğru sanırım ya
vay, sansa olmustur belki
Bu sezon balon çok.
Beni çıkart izlemiyorum kimseyide desteklemiyorum
Tepe tepe kullan.
Aaaa var mısın Arif'i tutuyoruz tabii ki.
Geceyi bu dolandırıcılık hakkındaki yorumlarımızla kapatalım @The_Erinch @12.Adam @cookies @Alos @Emre OzansoyFena düşmüş
Gazeteci ile telefonda konuşmuş daha ne açıklaması olsunResmi açıklama yok NAGİ'MDEN farkında isen. Çok üzgünüm.
Geceyi bu dolandırıcılık hakkındaki yorumlarımızla kapatalım @The_Erinch @12.Adam @cookies @Alos @Emre Ozansoy
İvetGazeteci ile telefonda konuşmuş daha ne açıklaması olsun
------
Aynı kişiler mi bunlar
@Maskeli Fedai ve @Sherlock ’un sultanı, @MasacRE @MEnesGeceyi bu dolandırıcılık hakkındaki yorumlarımızla kapatalım @The_Erinch @12.Adam @cookies @Alos @Emre Ozansoy
Nagi'mden halen yok açıklama resmi olarak. Sürekli yeni mekanını paylaşıyor açtı ya.Gazeteci ile telefonda konuşmuş daha ne açıklaması olsun
------
Aynı kişiler mi bunlar
Ne yazmış tele geçmedim, tercüme eder msn?Gazeteci ile telefonda konuşmuş daha ne açıklaması olsun
------
Aynı kişiler mi bunlar
Bunu gördüm evet.Sanki iki ayrı insan gibi
Ne yazmış tele geçmedim, tercüme eder msn?
Ya evladı var küçücük. ALLAH'ım korusun kraliçemizi.Çok kırıldım çok üzgünüm 1 Ay önce öğrendim annemede bugün söyledim annem ağlıyor bende gibi sözler işte
TeşekkürlerÇok kırıldım çok üzgünüm 1 Ay önce öğrendim annemede bugün söyledim annem ağlıyor bende gibi sözler işte