vay, sansa olmustur belki
@Maskeli Fedai @MasacRE @Angelica @Dosi kimi destekleese kesin balondur bu şekilde anlıcamBu sezon balon çok.![]()
Burada rezil olmuştunuz artık izleme zatenBeni çıkart izlemiyorum kimseyide desteklemiyorum![]()
Tepe tepe kullan.
Hetero olsan hadım mı ettiler derdim bu halini anlamadım menapoza ta da andropoza mı girdin 😱Tepe tepe kullan.![]()
Yok ayol bu konuya etiket etme diye başımdan savıyorum.Hetero olsan hadım mı ettiler derdim bu halini anlamadım menapoza ta da andropoza mı girdin 😱
Hayat bilgisi arifle dosinin çekil gözlü korelisi yarıştı ümit erdim kazandı
------
Kumpas şantaj kaos mikserlik işleri galiba![]()
Aaaa var mısın Arif'i tutuyoruz tabii ki.
Macun seni bike kazandı şeytan bu adam 😱Aaaa var mısın Arif'i tutuyoruz tabii ki.![]()
Bu sezon izlenmeyecek zatenMacun seni bike kazandı şeytan bu adam 😱
En az 1000 mesaj bekliyoruz senden zaten isviçrede mesai 6 saatmiş vaktin vardırYılın en'lerine girecek konu da açılmış.![]()
Bi zahmetBu sezon izlenmeyecek zaten![]()
Saf saf gidip reklam vermeyin deEn az 1000 mesaj bekliyoruz senden zaten isviçrede mesai 6 saatmiş vaktin vardır
------
Bi zahmetgeçen seneki rezaletin üstüne
![]()
En az 1000 mesaj bekliyoruz senden zaten isviçrede mesai 6 saatmiş vaktin vardır
------
Bi zahmetgeçen seneki rezaletin üstüne
![]()
Migros sponsor olmuş biz reklam vermeyiz bunun yerine tiktok reklamı veririz aynı kitleSaf saf gidip reklam vermeyin de![]()
YouTube videolarıBunu kim iddaa etti 6 saat diye![]()
Migros sponsor olmuş biz reklam vermeyiz bunun yerine tiktok reklamı veririz aynı kitle
------
YouTube videoları![]()