TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Uğrarım sonra oraya :A

@MEnes buraya bol bol etiketleyebilirsin Dosi hanım. Bu programı çok sever bizim yoldaşımız :A @Sherlock @Maskeli Fedai

aynen, @MEnes programdaki yarismacilara tam hakim olabilmek icin suan pür dikkat izlemekle mesgul. Burada bizim gibi hem yazip hem izlese hakim olamayacak. O da hakli kendince

------

cidden tam o söze uygun bir durum :A
Bu iki mesaj karşısında tüylerim ürperdi gerçekten... Ben bu iğrenç programı 10 saniye bile oturup izlemem...

İnternetten şans vermeye başladım Taçsız Prenses'imin (Tekrarının) aralarında. Halil, Barış, Aysu, Alper, Wilson, Zeynep, Yusuf, Murat, Osman Can iyi duruyorlar. Umarım karakterlerini hiç bozmazlar, performansları giderek yükselir onların inşallah. @Hazem @Dosi @Angelica . Bölümü tamamlayayım internetten, az kaldı zaten.
Kimi destekliyorsun ?

Ünlüler çok zayıf olmuş. Birkaç hafta böyle sürekli yenilip doğru eksilmeleri lazım. Yarın Seçkin ile açılışı yaparlar diye düşünüyorum :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Özgür, bir kadına sus sus dedi oyun sırasında. Sonradan heyecandan yaptım dedi. Umarım doğrudur bu. @Hazem Sizce? Ben 30 sene bu işle uğraştım antrenorüm ben dedi.
Elanur ortaya attığı iddia hakkında düşünceniz? Özgür sözde kızları yazalım hep demiş önceden.
Aziz kendini çok ön plana atıyor, bu kötü duruyor, samimiyetsiz bence o sizce? @MasacRE @Dosi