TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Gönüllüler 3 erkeğini birden potaya attı. Bunların aklını kuşa tak kuş ters uçar. Gökhan'ı oylamaya atan kardeşimizin de iki hafta ömrü var orada.

Yasin ve Yunus Emre'nin kafasının çalışmadığı Hikmet'le uğraştıkları anda belli etmişti. Karşılarında ufak uşak var sanıyorlar. Hikmet bu yarışmanın gördüğü en zeki ve kudurtucu yarışmacılardan biri. Yasin diskalifiye edilirse bir iki haftaya Hikmet diğerini de gönderir.

Gönüllüler yemek yiyebilsin diye Acun artık 3 dokunulmazlığa da yemek koymuş :A
Ayrıca son iki dokunulmazlık sonrası nedense kaybeden gönüllüler diye direk konseye geçiliyor. Ünlülerde konsey öncesi konuşmalar gösteriliyor genelde. Acun fazla taraflı @The_Erinch
Herzaman gönüllülere karşı zaafı olmuştur Acunun.

• Beğendim
Reactions: Dosi
İkiniziden de tiksiniyorum... @Sherlock
Bizim hakkımızda nasıl konuşuyorsun sen hain kütük.. @Sherlock
------

Şu oluşan potada sarı papatya gitmeye en yakın isim gibi duruyor :A @xemrexxx @Maskeli Fedai
Acun abim bir yolunu bulur bu dörtlüyü elemez gibime geliyor :A

Ayrıca @Dosi hanım iki maaşını da oy olarak Yunus Emre reyize attı.. Vallahi bu yaptığın iyiliği unutmayacağız @Dosi hanım..
------

Hikmet sakın kalmış helal olsun
Bum reyiz gerekeni yaptı ve güreşçiyi sindirdi :A

Sakatlanan Atakan'ın yerine Ayşe'yi getirmek de iyimiş yalnız. Sanırım Ayşe erkekler takımında yarışacak :A

2021'i izlemedim ama Ayşe bildiğim kadarıyla performansı iyi ama ortalığı da karıştıran bir tip. Tam ihtiyacımız olan yarışmacı tipi :A Zaten kadınlarda ünlüler bariz güçlüydü. Oraya bir müdahele yapacağı belliydi Acun'un. Takım değişikliği yapacağına böylesi daha iyidir :A @Dosi
------

2020 desen neyse de 2021'den sadece Batuhan var yarışmada. Neyini bırakacak :A
Ayşe’yi sevmiyordum geçen sene ama bu sene gönüllülerde en seveceğim kadın yarışmacı olabilir. @dreamy duymasın, hiç sevmez :An
Evet geçen sene başarılıydı ama rakipler iyi değildi :A ünlülere karşı asıl performansı göreceğiz. Hafif kilolu Evrim modu görsel olarak ama atışlarda bitirici biriydi. Nisa ve Sude için iyi bir rakip olacak :A gönüllülerde sonlara kalacak kadın yarışmacı olur. Ortalık karıştırıcı diyemem, öyle bariz görmedim gibi ama sessiz değil kesinlikle. Kendisi yedek sayılmaz zaten. Acun aylardır ısrar ediyor, sağlık problemleri medeni ile hayır diyordu ama demek ki yüklü bir para teklif edildi :A
Gönüllüler 3 erkeğini birden potaya attı. Bunların aklını kuşa tak kuş ters uçar. Gökhan'ı oylamaya atan kardeşimizin de iki hafta ömrü var orada.

Yasin ve Yunus Emre'nin kafasının çalışmadığı Hikmet'le uğraştıkları anda belli etmişti. Karşılarında ufak uşak var sanıyorlar. Hikmet bu yarışmanın gördüğü en zeki ve kudurtucu yarışmacılardan biri. Yasin diskalifiye edilirse bir iki haftaya Hikmet diğerini de gönderir.
Yasin ve Yunus Emre döndüler adaya. Artık 2şer kalınıyor sürgün adasında.

Yaptıkları çok mantıklı bir hamle zayıf yarışmacıları oyun dışı bırakıyorsun ve ünlüler artık zorunlu güçlülere karşı oynayacak
------

Bizim hakkımızda nasıl konuşuyorsun sen hain kütük.. @Sherlock
------

Acun abim bir yolunu bulur bu dörtlüyü elemez gibime geliyor :A

Ayrıca @Dosi hanım iki maaşını da oy olarak Yunus Emre reyize attı.. Vallahi bu yaptığın iyiliği unutmayacağız @Dosi hanım..
------

Bum reyiz gerekeni yaptı ve güreşçiyi sindirdi :A
Yasin’e oy attım.

Kralı gelse gönderemez, zamanında Hasan adaya ev yapmıştı. Öyle bir ev yapıp takılırız… @MasacRE

Olur olur, o da olur…

Utku beyciğimin,Damla İle böyle bir hayali var. :A
Huzur istedikleri için yazmışlar adını :A

Reklam dönüşü kavga görüntülerini exxen'de izleyebilirsiniz açıklaması gelirse exxen kilitlenebilir :A
Kilitlense gene iyi, site çöker. :A
O sınırın reyting getiren bir yarışmacıda geçilebildiğini görmedim ben :A

Gidip Acun'u dövse geçebilir mi acaba limiti :A
Ülkeden sınır dışı edilir. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Ayşe'nin gelmesi iyi oldu. Başarılı olacağını düşünüyorum.

Oylamada ise büyük ihtimalle Yunus Emre elenir gibi. :(

Yasin diskalifiye falan edilmemiştir. 6-7 ödülden faydalanamaz o kadar. :A

O kesin ya. Klasik Acun numaraları, hiç şaşmaz :A
Sanki Acil konsey olayında lafları Hikmet'e gibi :A
Yapacağı şey onlardan birini ünlülere yollamak olur aynı olay olmasın diye. Bu durumda Hikmet'i yollaması gerekir çünkü orda Yunus Emre ilede fiziki temas vs olmuştu :A
Parvizi de karşı tarafa yollarlar belki. Barış veya Sercan diyeceğim ama sanmam :ANisa'dan dolayı.
ünlü erkekleri güçsüz, Yasin'i onlara yollamasalar bari ama ünlülere gidecek her gönüllü iş yapar gibi :A @BARON男爵

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛