TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Şampiyonum yine bir olayı çözüme kavuşturdu. Hırsız Gizem'miş. 😱

Yanlarına bir de hikmet :A
Az sonra çıkacak kavgada Yasin Hikmet'in üstüne yürümek gibi bir delilik mi yapıyordu yoksa ben mi yanlış gördüm :A
------

Atakan, Bora, Ser*** da maşallah, Gizem ve Aşkım dururken oyunları çıkıp alan kurt bakışlımı yazıyorlar. :A
Kurt bakışlın ortalığı karıştırmış ama :A Programın başlarını kaçırdım, youtube'dan bakacağım sonra yine ne saçmalamış seninki diye :A

Az sonra çıkacak kavgada Yasin Hikmet'in üstüne yürümek gibi bir delilik mi yapıyordu yoksa ben mi yanlış gördüm :A
------

Kurt bakışlın ortalığı karıştırmış ama :A Programın başlarını kaçırdım, youtube'dan bakacağım sonra yine ne saçmalamış seninki diye :A
Taner e özenmek için geberecek yakında :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
------

Ne yaptıysa yaptı... Takıma sayı kazandıran bir ismi sürgüne göndermeyi düşünmeleri çok saçma. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Avatar Atakan çok iyi bir strateji ile Nagihanı potaya soktu ama bence Nagihan bu potadan çıkar.

"Yedeğin yedeği varken benim burada olmam" ne kadar doğru söyledin Nagihan. Bu potadan çıkacak ve daha farklı bir şekilde döneceksin, eminim. :bhr:

• Harika
Reactions: xemrexxx
Atakan'ın yerine kim gelecek bakalım yarışmaya :A