Emre Ozansoy
Moderatör
Bu ikiliyi her hafta sürgüne göndermeli
Yanlarına bir de hikmetBu ikiliyi her hafta sürgüne göndermeli![]()
Az sonra çıkacak kavgada Yasin Hikmet'in üstüne yürümek gibi bir delilik mi yapıyordu yoksa ben mi yanlış gördümYanlarına bir de hikmet![]()
Kurt bakışlın ortalığı karıştırmış amaAtakan, Bora, Ser*** da maşallah, Gizem ve Aşkım dururken oyunları çıkıp alan kurt bakışlımı yazıyorlar.![]()
Taner e özenmek için geberecek yakındaAz sonra çıkacak kavgada Yasin Hikmet'in üstüne yürümek gibi bir delilik mi yapıyordu yoksa ben mi yanlış gördüm
------
Kurt bakışlın ortalığı karıştırmış amaProgramın başlarını kaçırdım, youtube'dan bakacağım sonra yine ne saçmalamış seninki diye
![]()
Ne yaptıysa yaptı... Takıma sayı kazandıran bir ismi sürgüne göndermeyi düşünmeleri çok saçma.Az sonra çıkacak kavgada Yasin Hikmet'in üstüne yürümek gibi bir delilik mi yapıyordu yoksa ben mi yanlış gördüm
------
Kurt bakışlın ortalığı karıştırmış amaProgramın başlarını kaçırdım, youtube'dan bakacağım sonra yine ne saçmalamış seninki diye
![]()
Huzur istedikleri için yazmışlar adınıNe yaptıysa yaptı... Takıma sayı kazandıran bir ismi sürgüne göndermeyi düşünmeleri çok saçma.![]()
Geçen sene her olay Batuhan A gelirdi bu sene hikmet