Yasin İle Yunus Emre
Ay sorma koptum onlara
Yasin İle Yunus Emre
Noel Baba skskskskskskskskYasin'in tipi çok iyiydi ahahahhahaa
Adem olur gibi.. Sence sayın Gs'li dostum..Sayın Gs'li dostum şampiyon kim olur… @Maskeli Fedai
Adem-Ogeday arasında gidip gelir bence de sayın Gs’li dostum, diğerleri anca bir noktaya kadar…Adem olur gibi.. Sence sayın Gs'li dostum..
Sayın Gs'li dostum şampiyon kim olur… @Maskeli Fedai
Adem olur gibi.. Sence sayın Gs'li dostum..
@MasacRE yi üzmedin aferin...Adem-Ogeday arasında gidip gelir bence de sayın Gs’li dostum, diğerleri anca bir noktaya kadar…
Sayın Gs’li dostum Aycan gittiğinde senin için yaktım…
İzledim malum sahneyi. Tam zamanında açtım. Soğan doğrarken o sahne ile gözler yaşardıBerna da bizim ekibi sattı.. @Dosi
Diğerleri zorlayamaz bu performanslarla sayın Gs'li dostum..Adem-Ogeday arasında gidip gelir bence de sayın Gs’li dostum, diğerleri anca bir noktaya kadar…
Sayın Gs’li dostum Aycan gittiğinde senin için yaktım…
Yasin'in o tipi bence damga vurduİzledim malum sahneyi. Tam zamanında açtım. Soğan doğrarken o sahne ile gözler yaşlandı
Avatar Atakan ve göbekli Sercan büyük hayal kırıklığı sayın Gs’li dostum, şurada Turabi ve Hilmicem olacaktı…Diğerleri zorlayamaz bu performanslarla sayın Gs'li dostum..
He ya Aycan'a üzüldük sayın Gs'li dostum.. Yarışmanın güzellik ortalamasını tek başına yukarıya çıkaran bir isimdi.. 🚬🚬
Gönüllüler yemek yiyebilsin diye Acun artık 3 dokunulmazlığa da yemek koymuşYasin'in o tipi bence damga vurdu
Sercan'a evli adam rolü yaramamış sayın Gs'li dostum.. Atakan ise hazırlanmamış.. Turabi ve Hilmi kesin olmalıydı, Ardahan mardahan izliyoruz bunlar yerine..Avatar Atakan ve göbekli Sercan büyük hayal kırıklığı sayın Gs’li dostum, şurada Turabi ve Hilmicem olacaktı…
Sorma sayın Gs’li dostum… Güzellik olarak yeri dolmadı, Sude falan idare eder işte… 🚬
Analiz uzmanıGönüllüler yemek yiyebilsin diye Acun artık 3 dokunulmazlığa da yemek koymuş
Ayrıca son iki dokunulmazlık sonrası nedense kaybeden gönüllüler diye direk konseye geçiliyor. Ünlülerde konsey öncesi konuşmalar gösteriliyor genelde. Acun fazla taraflı @The_Erinch
Bu nasıl Survivor anlamadım her gün yemek yiyorlar Mis gibi yaşam sürüyorlar işteGönüllüler yemek yiyebilsin diye Acun artık 3 dokunulmazlığa da yemek koymuş
Ayrıca son iki dokunulmazlık sonrası nedense kaybeden gönüllüler diye direk konseye geçiliyor. Ünlülerde konsey öncesi konuşmalar gösteriliyor genelde. Acun fazla taraflı @The_Erinch
Türkiye’de yaşamak > Survivor olmak… @MasacRE