Emre Ozansoy
Moderatör
Voleybol ve ayak tenisi izlemek istersek gider TRT Spor'u açarız. Bu oyunları oynamayın artık ya, sıkıyor.
Voleybol ve ayak tenisi muhabbetleri başladığına göre 6. gün de geliyor demektir Survivor'aVoleybol ve ayak tenisi izlemek istersek gider TRT Spor'u açarız. Bu oyunları oynamayın artık ya, sıkıyor.
Yeni dizi gelene kadar 6 gün şeklinde devam eder, sonra tekrar 5 güne düşer diye düşünüyorum.Voleybol ve ayak tenisi muhabbetleri başladığına göre 6. gün de geliyor demektir Survivor'a
Sercan'ın vasatlığına daha fazla tahammül edemem.Hikmet'e yakışmıyor o hareketler, üstünde durmuyor
Daha çok izle, gel katıl bize
Evet bu oyun gösterge değil. Yarının tanıtımından anlaşılır
1 tane dizi olmayacak mı zaten, Kırmızı Oda bitti çünküYeni dizi gelene kadar 6 gün şeklinde devam eder, sonra tekrar 5 güne düşer diye düşünüyorum.
Sen geldin birinci oldu adamSercan'ın vasatlığına daha fazla tahammül edemem.
Evet, 1 tane dizi gelecek mart ortası yada sonunda. Onun da perşembe günü olacağını düşünmüyorum, cuma'ya koyar. Perşembe de Survivor yayınlanmaz.1 tane dizi olmayacak mı zaten, Kırmızı Oda bitti çünkü
Perşembe günü ayak tenisi veya voleybol koyup en az maliyetle idare eder günü AcunEvet, 1 tane dizi gelecek mart ortası yada sonunda. Onun da perşembe günü olacağını düşünmüyorum, cuma'ya koyar. Perşembe de Survivor yayınlanmaz.
Sen niye hâlâ bu diziyi izliyorsun? CCC sezonu ile zirvede bırakman gerekirdi.1 tane dizi olmayacak mı zaten, Kırmızı Oda bitti çünkü
------
Sen geldin birinci oldu adam
All Star ile zirvede bırakacağım işteSen niye hâlâ bu diziyi izliyorsun? CCC sezonu ile zirvede bırakman gerekirdi.
3 sene sonra bir daha all star yapar Acun, yine mi izleyeceksin?
Evet 2 sene ara vermiş olurum işte daha ne3 sene sonra bir daha all star yapar Acun, yine mi izleyeceksin?
@MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai bu adamı SABAR'dan atmak için daha neyi bekliyorsunuz? Resmen açık açık "Survivor izlemeye devam edeceğim." diyor.Evet 2 sene ara vermiş olurum işte daha ne
Kimler kimlerle yan yana kadere bak
@Sherlock ve @Maskeli Fedai de izlediğine göre bu durumda atılması gereken kişi @MEnes oluyor@MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai bu adamı SABAR'dan atmak için daha neyi bekliyorsunuz? Resmen açık açık "Survivor izlemeye devam edeceğim." diyor.
Puhahaha bu gerçekleşirse çok keyif alırım.
Kurt bakışlım doğru olanı yaptı, Hikmet'ten bir şey olmaz.