Oyunu sanki maviler almış. Evrim, Berna ve Hikmet adaylar kısmında olmadığına göreMert istersen daha zayıf isimlerle yarış Ogeday sana büyük gelir
Ardahan veya Gökhan + Aşkım olabilir aday olanlardan. @Emre Ozansoy @Angelica
Oyunu sanki maviler almış. Evrim, Berna ve Hikmet adaylar kısmında olmadığına göreMert istersen daha zayıf isimlerle yarış Ogeday sana büyük gelir
Oyunu sanki maviler almış. Evrim, Berna ve Hikmet adaylar kısmında olmadığına göre
Ardahan veya Gökhan + Aşkım olabilir aday olanlardan. @Emre Ozansoy @Angelica
mağdurlara karşı biz de yarışırsak kazanırızGökhan bile aldıysa oyunu "best of"a kalmıştır...
Kan dondurucu bir kütük.. @SherlockOHAAA ŞAMPİYONN 😱
ŞAMPİYONA BAYRAK VERİN
Memlekette zeytin kalmadı ama bu herif bir türlü doymadı sayın Gs’li dostum, yoldaşlarını da saldı iyice uğramıyor… @MasacRE
Ulan beni etiket etmeden konuşamıyor musunuz siz Ben de bu kadar bildirim nereden çıktı diyorumZeytin tarlası işine girmiş.. @MasacRE
Tam zamanında geldim bence foruma Leş goygoyunuzu görünce kanım dondu ama ŞAMPİYON kendime getirdi beni @SherlockKan dondurucu bir kütük.. @Sherlock
Ogeday onlar yapamadı ben yaptımı vurguluyor altdan altdan, yılan
Ay kafam şişti... İki saat boş yaptı Egoday.
Oha muazzam goygoyumuza leş dedi.. Hain herif.. @SherlockUlan beni etiket etmeden konuşamıyor musunuz siz Ben de bu kadar bildirim nereden çıktı diyorum
------
Tam zamanında geldim bence foruma Leş goygoyunuzu görünce kanım dondu ama ŞAMPİYON kendime getirdi beni @Sherlock