- Reaksiyon puanı
- 31,799
- Puanı
- 1,059
O kesin ya. Klasik Acun numaraları, hiç şaşmazYasin diskalifiye falan edilmemiştir. 6-7 ödülden faydalanamaz o kadar.
O kesin ya. Klasik Acun numaraları, hiç şaşmazYasin diskalifiye falan edilmemiştir. 6-7 ödülden faydalanamaz o kadar.
exxen youtube? hiç kavga görüntüsü yayınlamadi gerçi bu zamana kadar. Fragmanlarda hep dan dan gösterdi o kadar Neyse Demet oy çağrısı yapsın %20 fian alıyordur heraldeEvet görüntüleri yayınlamadı macun Rtük korkusuna
Yasin diskalifiye falan edilmemiştir. 6-7 ödülden faydalanamaz o kadar.
Fragmanda diyor. ELEMEMEK İÇİN Limit varmiş. O sınırdaymışO kesin ya. Klasik Acun numaraları, hiç şaşmaz
Kaos>Oyun PerformansıTakımın yarısı papatyamdan kötü ama o elenecek gibi Ekli dosyayı görüntüle 115163
O sınırın reyting getiren bir yarışmacıda geçilebildiğini görmedim benFragmanda diyor. ELEMEMEK İÇİN Limit varmiş. O sınırdaymış
Limit arttırma diye bişey var O yuzden hiçbir zaman geçemicekO sınırın reyting getiren bir yarışmacıda geçilebildiğini görmedim ben
Gidip Acun'u dövse geçebilir mi acaba limitiLimit arttırma diye bişey var O yuzden hiçbir zaman geçemicek
+MahkemeGidip Acun'u dövse geçebilir mi acaba limiti
Yaptıkları çok mantıklı bir hamle zayıf yarışmacıları oyun dışı bırakıyorsun ve ünlüler artık zorunlu güçlülere karşı oynayacakGönüllüler 3 erkeğini birden potaya attı. Bunların aklını kuşa tak kuş ters uçar.
Herzaman gönüllülere karşı zaafı olmuştur Acunun.Gönüllüler yemek yiyebilsin diye Acun artık 3 dokunulmazlığa da yemek koymuş
Ayrıca son iki dokunulmazlık sonrası nedense kaybeden gönüllüler diye direk konseye geçiliyor. Ünlülerde konsey öncesi konuşmalar gösteriliyor genelde. Acun fazla taraflı @The_Erinch
Bizim hakkımızda nasıl konuşuyorsun sen hain kütük.. @Sherlockİkiniziden de tiksiniyorum... @Sherlock
Acun abim bir yolunu bulur bu dörtlüyü elemez gibime geliyorŞu oluşan potada sarı papatya gitmeye en yakın isim gibi duruyor @xemrexxx @Maskeli Fedai
Bum reyiz gerekeni yaptı ve güreşçiyi sindirdiHikmet sakın kalmış helal olsun
Ayşe’yi sevmiyordum geçen sene ama bu sene gönüllülerde en seveceğim kadın yarışmacı olabilir. @dreamy duymasın, hiç sevmez nSakatlanan Atakan'ın yerine Ayşe'yi getirmek de iyimiş yalnız. Sanırım Ayşe erkekler takımında yarışacak
2021'i izlemedim ama Ayşe bildiğim kadarıyla performansı iyi ama ortalığı da karıştıran bir tip. Tam ihtiyacımız olan yarışmacı tipi Zaten kadınlarda ünlüler bariz güçlüydü. Oraya bir müdahele yapacağı belliydi Acun'un. Takım değişikliği yapacağına böylesi daha iyidir @Dosi
------
2020 desen neyse de 2021'den sadece Batuhan var yarışmada. Neyini bırakacak
Yasin ve Yunus Emre döndüler adaya. Artık 2şer kalınıyor sürgün adasında.Gönüllüler 3 erkeğini birden potaya attı. Bunların aklını kuşa tak kuş ters uçar. Gökhan'ı oylamaya atan kardeşimizin de iki hafta ömrü var orada.
Yasin ve Yunus Emre'nin kafasının çalışmadığı Hikmet'le uğraştıkları anda belli etmişti. Karşılarında ufak uşak var sanıyorlar. Hikmet bu yarışmanın gördüğü en zeki ve kudurtucu yarışmacılardan biri. Yasin diskalifiye edilirse bir iki haftaya Hikmet diğerini de gönderir.
Yaptıkları çok mantıklı bir hamle zayıf yarışmacıları oyun dışı bırakıyorsun ve ünlüler artık zorunlu güçlülere karşı oynayacak
Yasin’e oy attım.Bizim hakkımızda nasıl konuşuyorsun sen hain kütük.. @Sherlock
------
Acun abim bir yolunu bulur bu dörtlüyü elemez gibime geliyor
Ayrıca @Dosi hanım iki maaşını da oy olarak Yunus Emre reyize attı.. Vallahi bu yaptığın iyiliği unutmayacağız @Dosi hanım..
------
Bum reyiz gerekeni yaptı ve güreşçiyi sindirdi
Kralı gelse gönderemez, zamanında Hasan adaya ev yapmıştı. Öyle bir ev yapıp takılırız… @MasacRE
Olur olur, o da olur…
Huzur istedikleri için yazmışlar adını
Kilitlense gene iyi, site çöker.Reklam dönüşü kavga görüntülerini exxen'de izleyebilirsiniz açıklaması gelirse exxen kilitlenebilir
O sınırın reyting getiren bir yarışmacıda geçilebildiğini görmedim ben
Ülkeden sınır dışı edilir.Gidip Acun'u dövse geçebilir mi acaba limiti
Yasin diskalifiye falan edilmemiştir. 6-7 ödülden faydalanamaz o kadar.
Sanki Acil konsey olayında lafları Hikmet'e gibiO kesin ya. Klasik Acun numaraları, hiç şaşmaz