Bana diyorsan eğer bu sezon izlemeyi net olarak düşünmüyorum hem sen ne ara eleştirdiğin şeyi yapar oldun ya. Böyle ortaya yazınca hani hoş olmuyor ya.
------
Neye kızdın abla Barış'ına da laf söylememişim halbuki.@Angelica
Bana diyorsan eğer bu sezon izlemeyi net olarak düşünmüyorum hem sen ne ara eleştirdiğin şeyi yapar oldun ya. Böyle ortaya yazınca hani hoş olmuyor ya.
------
Neye kızdın abla Barış'ına da laf söylememişim halbuki.@Angelica
Yakışan bi tavır.Seninle bir derdim yok ki zaten direkt yazacaktım ama mesele Survivor olunca biraz gözüm döndü.![]()
Laf sokmadım gerçeği yazdım. Neye takıldığını şimdi anladım ama başta öyleydi konu ve içerik.Laf sokmana kızdım
Yakışan bi tavır.Direkt yazsaydın o zaman keşke.
Kırmızı Oda bitip yerine Survivor gelir diye mi korkuyorsun.
------
Laf sokmadım gerçeği yazdım. Neye takıldığını şimdi anladım ama başta öyleydi konu ve içerik.![]()
O zaman tüm yarışmacıların açıklanması beklenseydi konu için.İşte konuyu açtığında açıklanmamıştı ondan öyle oldu
Bu batağa düşecek misiniz? Ben kütüklerle düşeceğim galiba da...O zaman tüm yarışmacıların açıklanması beklenseydi konu için.Çok zor bir şey değil zaten yarım saat arayla açıkladı.
Ünlüler'den Barış Murat Yağcı, Furkan Kızılay, Batuhan ve Nagihan; Gönüllüler'den de Gökhan, Ogeday, Anıl Berk, Gizem ve Berna şimdilik favorim gibi.@Emre Ozansoy @Özgür @slhttnmtl @batuhankaralar @mesmeso @Sherlock @DarkLegenD @DR @Fks14 @The_Erinch
Kimler favorileriniz?
Barış Murat Yağcı goriline şaşırmadımÜnlüler'den Barış Murat Yağcı, Furkan Kızılay, Batuhan ve Nagihan; Gönüllüler'den de Gökhan, Ogeday, Anıl Berk, Gizem ve Berna şimdilik favorim gibi.
Merve Aydın, Atakan, Adem@Emre Ozansoy @Özgür @slhttnmtl @batuhankaralar @mesmeso @Sherlock @DarkLegenD @DR @Fks14 @The_Erinch
Kimler favorileriniz?
Ünlüler de Avatar Atakan, Aycan ve Elif.@Emre Ozansoy @Özgür @slhttnmtl @batuhankaralar @mesmeso @Sherlock @DarkLegenD @DR @Fks14 @The_Erinch
Kimler favorileriniz?
Nagihan saçını boyamasa daha iyi olacaktı sanki.
Keko diyeyim o zamanGoril?
![]()
Botoks surat.Nagihan saçını boyamasa daha iyi olacaktı sanki.Neyse, kadın yarışmacılar içerisinde en iyisi.
![]()
...@Emre Ozansoy @Özgür @slhttnmtl @batuhankaralar @mesmeso @Sherlock @DarkLegenD @DR @Fks14 @The_Erinch
Kimler favorileriniz?
O zaman tüm yarışmacıların açıklanması beklenseydi konu için.Çok zor bir şey değil zaten yarım saat arayla açıkladı.