Hazem
Favori Üye
Yunanistan tanıtımı da böyle ama.Efsane bir tanıtım olmuş. Bizde de anca bütçeden kısılsın.Bizim tanıtım Survivor Yunanistan tarzı olur diye düşünüyorum , sonuçta ikisi de Acun Medya tarafından çekiliyor.
![]()
Yunanistan tanıtımı da böyle ama.Efsane bir tanıtım olmuş. Bizde de anca bütçeden kısılsın.Bizim tanıtım Survivor Yunanistan tarzı olur diye düşünüyorum , sonuçta ikisi de Acun Medya tarafından çekiliyor.
![]()
Adem ve Aycanı biliyorum diğerleri kim?Yarışma daha başlamadan 4 kişi sakatlanmış.![]()
Furkan ve NisaAdem ve Aycanı biliyorum diğerleri kim?
Bütçeden kısıldı mı? 😱Efsane bir tanıtım olmuş. Bizde de anca bütçeden kısılsın.Bizim tanıtım Survivor Yunanistan tarzı olur diye düşünüyorum , sonuçta ikisi de Acun Medya tarafından çekiliyor.
![]()
Yok izledim daha yeni ama yanından bile geçemez.Yunanistan tanıtımı da böyle ama.![]()
Tanıtım bütçesinden kısıyor Acun işte . Karanlık dumanlı bir fonda yarışmacılar bol keseden atıyorlar" yok şöyle birinci olurum , yok böyle yaparım" diye.Bütçeden kısıldı mı? 😱
Cuma günü bir sürpriz olur mu acaba? Açıklanan yarışmacılar yerine bir başkası gelir mi?Yarışma daha başlamadan 4 kişi sakatlanmış.![]()
Tanıtım çekildi artık sanmam.Cuma günü bir sürpriz olur mu acaba? Açıklanan yarışmacılar yerine bir başkası gelir mi?
Yarışmacı duyurularına Atakan'ı sonradan eklediği gibi bir şey yapar belki.Tanıtım çekildi artık sanmam.
Kesin miİlk fragman yarın 17.00'de geliyor. @Emre Ozansoy
Acun paylaştı hikayesinde.Kesin miO Ses Türkiye reklam arasında yayınlanır diye düşünmüştüm.
Mesajı yazdıktan sonra gördüm. Ama Acun 17.00 dediyse O Ses'e kalma ihtimali fazla.Acun paylaştı hikayesinde.
Zaten O Ses'in reklam aralarında da verilir de Acun Instagram'da daha fazla izlensin diye yapıyor böyle.Mesajı yazdıktan sonra gördüm. Ama Acun 17.00 dediyse O Ses'e kalma ihtimali fazla.![]()
Acayip kızdım şu an Acun'a.Demiştim ben.18.00 olur o yarım saat sonra.
![]()