Ben ne ara böyle saçma bir şeyi avatar yapmışım? 😱
Ben ne ara böyle saçma bir şeyi avatar yapmışım? 😱
Geçmiş olsun yoldaşım...
Ne işi ayol?@serhatt katılsın o kimseye bırakmaz işi![]()
Şu yarışmada kadınlardan Nisa, erkeklerden de Barış kazanmasın yeter. Beni bu görselden silen sevmediğim kadın yarışmacı kendisi
![]()
Atakan zıplatırsa tabi mutlu olurum.
Hee tamam alsınlar beni gönüllülere.Zıplamayı. 😱
Paragrafın sonunu okuyamadım.Şu yarışmada kadınlardan Nisa, erkeklerden de Barış kazanmasın yeter. Beni bu görselden silen sevmediğim kadın yarışmacı kendisi
![]()
Ne kadar doğru bilmiyorum ama Parviz yedeklerde diyorlar.Gizem Kerimoğlu listedeki en alakasız kişi. Onun yerine Pervizin olmasını isterdim.Ama Acun düşen reytingi kaldırmak için full kavgacıları almış.
Bana diyorsan eğer bu sezon izlemeyi net olarak düşünmüyorum hem sen ne ara eleştirdiğin şeyi yapar oldun ya. Böyle ortaya yazınca hani hoş olmuyor ya.Aynı isimlerin ellinci kez yarışmasını izleyeceklere (izlemem diyenlerin de bir şekilde izleyeceğinden eminim) Allah özsaygı versin ne diyeyim.![]()
Neye kızdın abla Barış'ına da laf söylememişim halbuki.Batuhan açıklananlar listesinde bile 7.
Bilmem kaçıncı kez Adem, Sema, Nagihan ve Merve Aydın görmek çok saçma ya. İyi isimler var aslında özellikle en çok damga vuran sene 2020'den bol bol yarışmacı var onların kaosu keyifli olur.
Konu başlığı: “Yarışmacılar açıklandı” içerik: “Belli olunca eklenecek”![]()
Poyraz iyi ki kabul etmemiş. 🙏🏻 En çok haksızlıkların yaşandığı sezondu. 2021'den sadece Batuhan'ın kabul etmesi de hiç şaşırtmadı.Kadro'dan memnun olmayan arkadaşlar var ama şundan eminim ki Turabi, Hilmicem, İsmail, Poyraz, Ayşe, Aleyna, Cemal Can, Yusuf, Damla Can, Semih Öztürk gibi isimlere muhakkak teklif gitmiştir ama herkes kabul etmiyor işte o yüzden yapacak birşey yok. Survivor 2015'te en az 10 tane zayıf yarışmacı varken bile efsane sezon oldu. Bu kadro o kadroya bin basar açıkçası.
Seninle bir derdim yok ki zaten direkt yazacaktım ama mesele Survivor olunca biraz gözüm döndü.Bana diyorsan eğer bu sezon izlemeyi net olarak düşünmüyorum hem sen ne ara eleştirdiğin şeyi yapar oldun ya. Böyle ortaya yazınca hani hoş olmuyor ya.
------
Neye kızdın abla Barış'ına da laf söylememişim halbuki.@Angelica