Gerçekler zoruna mi gitti cakalBeni yanlış tanıtıyor.![]()
Gerçekler zoruna mi gitti cakalBeni yanlış tanıtıyor.![]()
Gerçek olmayan bir şey benim niye zoruma gitsin.Gerçekler zoruna mi gitti cakal![]()
Ya yeter artık yeter iftiralarından bıktım içip içip dövüyosun beniGerçek olmayan bir şey benim niye zoruma gitsin.![]()
Sonun cidden böyle olacak.Ya yeter artık yeter iftiralarından bıktım içip içip dövüyosun beni![]()
Hadi gel hodri meydanSonun cidden böyle olacak.![]()
![]()
Polisi arıyorumGerçek olacak bu yalanın yakında.![]()
Ne yalanı bunlar gerçekHala daha yalanlara devam ediyor.![]()
Nahudeyim ben nahudeeeğğğSen bilirsin.![]()
Kafanda uydurduğun şeyler...Ne yalanı bunlar gerçek
Ne zaman uydurmuşum sen bana deli mi diyorsun?Kafanda uydurduğun şeyler...![]()
Az önce uydurdun.Ne zaman uydurmuşum sen bana deli mi diyorsun?![]()
Gerçekler ne zaman uyduruk şeyler oldu yazıklar olsunAz önce uydurdun.![]()
Emina’yı severim iki oğlan verdi yakışır.Ayy bu benim adamların yabancı ecünnülerden çektiği nedir ayoll 😱 😱 😱 adamlar zaten iflas etmiş oturdukları evleri istiyorlar 😱😱😱 @Emre Ozansoy @xemrexxx @kerem @serhatt @eskici @xBUGRAx @MEnes @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @slhttnmtl @The_Erinch @Alos @Gerekli24 @Doğan @bazinga @Araf
Ekli dosyayı görüntüle 106773
Şeytan görsün yüzünü
![]()
Snob Magazin'in aktardığı habere göre, Serdar Ortaç, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söyledi
------
@dreamy
verdide ne oldu şu sıkısık durumda 2 ay veremedi diye adamı evsiz bırakmaya çalısıyor 😱 😱 😱Emina’yı severim iki oğlan verdi yakışır.![]()
Kaç tane reklamda oynadı var parası genç kızlara yediriyor.verdide ne oldu şu sıkısık durumda 2 ay veremedi diye adamı evsiz bırakmaya çalısıyor 😱 😱 😱
sen entraklı ecünnüleri seversin kanalın ona göre kurulu![]()
![]()
![]()
51 yasındaMustafa kütür kalmanın sırrını bana da ver![]()
Bitti artık ayoll sandal battı gerçekten 😱 😱 😱Kaç tane reklamda oynadı var parası genç kızlara yediriyor.![]()
Ayşen guru dayı çok seviyordum Allah rahmet eylesinOyunculuğu da önceden beri iyiydi Cüneyt Arkın var diye gerçek oyuncu mu oluyorBenim dizilerimde de Ayşen Gruda vardı Demet Akbağ vardıı...
![]()
Son dizisiydi Bizim Hikaye, cidden çok farklı bir havası vardı51 yasında![]()
![]()
![]()
------
Bitti artık ayoll sandal battı gerçekten 😱 😱 😱
adamları yedi bitirdi bu yabancı ecünnüler işin tuhafı acımıyorlar![]()
![]()
------
Ayşen guru dayı çok seviyordum Allah rahmet eylesin![]()
![]()
@xemrexxx
Şu sahne çok şeydiAkasya Durağında Sinan vardı Rus karısı ve annesi para için yapmadığı şey kalmamıştı o aklıma geldi.
Aaa tamam bee 1 vermeyecem@Çiğdem ecünnüsü elini açmış bekliyor korkuyorum![]()
Paylasılmayan kadını kemal sunal şener şene çok iyi uyumluydu o üçüSon dizisiydi Bizim Hikaye, cidden çok farklı bir havası vardıAllah rahmet eylesin
![]()
Bilge Şende yerini tutamadı.Bende üzüldüm.Şu sahne çok şeydi![]()
![]()
![]()
------
Aaa tamam bee 1 vermeyecem![]()
![]()
Birkaç puanla kurtarırsan gelip elimi öpersin
![]()
![]()
@Emre Ozansoy
------
Paylasılmayan kadını kemal sunal şener şene çok iyi uyumluydu o üçü![]()
![]()
![]()
Bize de büyük şeref verdi, sonuçta böyle bir yeşilçam oyuncusunu her dizi getiremiyor, hem de tam 6 bölümŞu sahne çok şeydi![]()
![]()
------
Aaa tamam bee 1 vermeyecem![]()
![]()
Birkaç puanla kurtarırsan gelip elimi öpersin
![]()
![]()
@Emre Ozansoy
------
Paylasılmayan kadını kemal sunal şener şene çok iyi uyumluydu o üçü![]()
![]()
![]()
Bişiyi fark ettim senin @Emre Ozansoy la @12.Adam da @kerem le derdi var siz ekip olursunuz yakındaO beni ölümle tehdit etti ne iyisi beee![]()