eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 5. Hafta

Ya yeter artık yeter iftiralarından bıktım içip içip dövüyosun beni :F
Sonun cidden böyle olacak. :A

Aras Bulut Iynemli Slap GIF by Show TV

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
  • Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Kulağım alışsın turu bitti ve geçtiğimiz haftalarda üst sıralara koyduğum bir takım sanatçı ve gruplar maalesef bu hafta çok zayıf şarkılarla gelmiş ki genel olarak da geçen haftanın gerisinde performanslar olarak. Listeyi hazırladıktan sonra söylerim de köklü değişiklikler göreceğiz gibi.

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Ayy bu benim adamların yabancı ecünnülerden çektiği nedir ayoll 😱 😱 😱 adamlar zaten iflas etmiş oturdukları evleri istiyorlar 😱😱😱 @Emre Ozansoy @xemrexxx @kerem @serhatt @eskici @xBUGRAx @MEnes @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @slhttnmtl @The_Erinch @Alos @Gerekli24 @Doğan @bazinga @Araf

Ekli dosyayı görüntüle 106773

Şeytan görsün yüzünü
kapak_122750.jpg

Snob Magazin'in aktardığı habere göre, Serdar Ortaç, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söyledi
------

@dreamy
Emina’yı severim iki oğlan verdi yakışır. :A

• İlginç
Reactions: Çiğdem
Mustafa kütür kalmanın sırrını bana da ver :A
51 yasında :A :A :A
mustafa-sand-095228UB.jpg

------

Kaç tane reklamda oynadı var parası genç kızlara yediriyor. :A
Bitti artık ayoll sandal battı gerçekten 😱 😱 😱

adamları yedi bitirdi bu yabancı ecünnüler işin tuhafı acımıyorlar :A :A :A
------

Oyunculuğu da önceden beri iyiydi Cüneyt Arkın var diye gerçek oyuncu mu oluyor :A Benim dizilerimde de Ayşen Gruda vardı Demet Akbağ vardıı... :(
Ayşen guru dayı çok seviyordum Allah rahmet eylesin :( :( :( @xemrexxx

Son düzenleme:
51 yasında :A :A :A
mustafa-sand-095228UB.jpg

------

Bitti artık ayoll sandal battı gerçekten 😱 😱 😱

adamları yedi bitirdi bu yabancı ecünnüler işin tuhafı acımıyorlar :A :A :A
------

Ayşen guru dayı çok seviyordum Allah rahmet eylesin :( :( :( @xemrexxx
Son dizisiydi Bizim Hikaye, cidden çok farklı bir havası vardı :( Allah rahmet eylesin :(

• Harika
Akasya Durağında Sinan vardı Rus karısı ve annesi para için yapmadığı şey kalmamıştı o aklıma geldi.
Şu sahne çok şeydi :( :( :(
------

@Çiğdem ecünnüsü elini açmış bekliyor korkuyorum :F
Aaa tamam bee 1 vermeyecem :A :A :A Birkaç puanla kurtarırsan gelip elimi öpersin :A :A :A @Emre Ozansoy
------

Son dizisiydi Bizim Hikaye, cidden çok farklı bir havası vardı :( Allah rahmet eylesin :(
Paylasılmayan kadını kemal sunal şener şene çok iyi uyumluydu o üçü :A :A :A

Şu sahne çok şeydi :( :( :(
------

Aaa tamam bee 1 vermeyecem :A :A :A Birkaç puanla kurtarırsan gelip elimi öpersin :A :A :A @Emre Ozansoy
------

Paylasılmayan kadını kemal sunal şener şene çok iyi uyumluydu o üçü :A :A :A
Bize de büyük şeref verdi, sonuçta böyle bir yeşilçam oyuncusunu her dizi getiremiyor, hem de tam 6 bölüm :A

• Güldürdün