Gerçekler zoruna mi gitti cakalBeni yanlış tanıtıyor.
Gerçekler zoruna mi gitti cakalBeni yanlış tanıtıyor.
Gerçek olmayan bir şey benim niye zoruma gitsin.Gerçekler zoruna mi gitti cakal
Ya yeter artık yeter iftiralarından bıktım içip içip dövüyosun beniGerçek olmayan bir şey benim niye zoruma gitsin.
Sonun cidden böyle olacak.Ya yeter artık yeter iftiralarından bıktım içip içip dövüyosun beni
Hadi gel hodri meydanSonun cidden böyle olacak.
Polisi arıyorumGerçek olacak bu yalanın yakında.
Ne yalanı bunlar gerçekHala daha yalanlara devam ediyor.
Nahudeyim ben nahudeeeğğğSen bilirsin.
Kafanda uydurduğun şeyler...Ne yalanı bunlar gerçek
Ne zaman uydurmuşum sen bana deli mi diyorsun?Kafanda uydurduğun şeyler...
Az önce uydurdun.Ne zaman uydurmuşum sen bana deli mi diyorsun?
Gerçekler ne zaman uyduruk şeyler oldu yazıklar olsunAz önce uydurdun.
Emina’yı severim iki oğlan verdi yakışır.Ayy bu benim adamların yabancı ecünnülerden çektiği nedir ayoll 😱 😱 😱 adamlar zaten iflas etmiş oturdukları evleri istiyorlar 😱😱😱 @Emre Ozansoy @xemrexxx @kerem @serhatt @eskici @xBUGRAx @MEnes @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @slhttnmtl @The_Erinch @Alos @Gerekli24 @Doğan @bazinga @Araf
Ekli dosyayı görüntüle 106773
Şeytan görsün yüzünü
Snob Magazin'in aktardığı habere göre, Serdar Ortaç, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söyledi
------
@dreamy
verdide ne oldu şu sıkısık durumda 2 ay veremedi diye adamı evsiz bırakmaya çalısıyor 😱 😱 😱Emina’yı severim iki oğlan verdi yakışır.
Kaç tane reklamda oynadı var parası genç kızlara yediriyor.verdide ne oldu şu sıkısık durumda 2 ay veremedi diye adamı evsiz bırakmaya çalısıyor 😱 😱 😱
sen entraklı ecünnüleri seversin kanalın ona göre kurulu
51 yasındaMustafa kütür kalmanın sırrını bana da ver
Bitti artık ayoll sandal battı gerçekten 😱 😱 😱Kaç tane reklamda oynadı var parası genç kızlara yediriyor.
Ayşen guru dayı çok seviyordum Allah rahmet eylesin @xemrexxxOyunculuğu da önceden beri iyiydi Cüneyt Arkın var diye gerçek oyuncu mu oluyor Benim dizilerimde de Ayşen Gruda vardı Demet Akbağ vardıı...
Son dizisiydi Bizim Hikaye, cidden çok farklı bir havası vardı Allah rahmet eylesin51 yasında
------
Bitti artık ayoll sandal battı gerçekten 😱 😱 😱
adamları yedi bitirdi bu yabancı ecünnüler işin tuhafı acımıyorlar
------
Ayşen guru dayı çok seviyordum Allah rahmet eylesin @xemrexxx
Şu sahne çok şeydiAkasya Durağında Sinan vardı Rus karısı ve annesi para için yapmadığı şey kalmamıştı o aklıma geldi.
Aaa tamam bee 1 vermeyecem Birkaç puanla kurtarırsan gelip elimi öpersin @Emre Ozansoy@Çiğdem ecünnüsü elini açmış bekliyor korkuyorum
Paylasılmayan kadını kemal sunal şener şene çok iyi uyumluydu o üçüSon dizisiydi Bizim Hikaye, cidden çok farklı bir havası vardı Allah rahmet eylesin
Bilge Şende yerini tutamadı.Bende üzüldüm.Şu sahne çok şeydi
------
Aaa tamam bee 1 vermeyecem Birkaç puanla kurtarırsan gelip elimi öpersin @Emre Ozansoy
------
Paylasılmayan kadını kemal sunal şener şene çok iyi uyumluydu o üçü
Bize de büyük şeref verdi, sonuçta böyle bir yeşilçam oyuncusunu her dizi getiremiyor, hem de tam 6 bölümŞu sahne çok şeydi
------
Aaa tamam bee 1 vermeyecem Birkaç puanla kurtarırsan gelip elimi öpersin @Emre Ozansoy
------
Paylasılmayan kadını kemal sunal şener şene çok iyi uyumluydu o üçü
Bişiyi fark ettim senin @Emre Ozansoy la @12.Adam da @kerem le derdi var siz ekip olursunuz yakındaO beni ölümle tehdit etti ne iyisi beee