entrkanın kraliçesiydiMeral vardı da, aldatmacaya karışmamıştı. Polat'ı aldattı diyebilir miyizi, Polat'ın gönlü olmadığı için hayır.
------
@serhatt diziyi Samuel için izleyecek hali yok ya, hani görse birkaç kere görür en fazla.
entrkanın kraliçesiydiMeral vardı da, aldatmacaya karışmamıştı. Polat'ı aldattı diyebilir miyizi, Polat'ın gönlü olmadığı için hayır.
------
@serhatt diziyi Samuel için izleyecek hali yok ya, hani görse birkaç kere görür en fazla.
Herkese karşı geliyordu aslında, o da pek sayılmaz gerçi entrika olarak. Hani kadında yasak aşk durumu vardı da, pek aldatma olayına girmiyordu.entrkanın kraliçesiydi
Eyşandan önce herkes merala küfür ediyordu beeHerkese karşı geliyordu aslında, o da pek sayılmaz gerçi entrika olarak. Hani kadında yasak aşk durumu vardı da, pek aldatma olayına girmiyordu.
Oysa uslu çocuk olsaydı, şirinleri görebilirdi.Eyşandan önce herkes merala küfür ediyordu bee
Çakır bunun yüzünden ölmüştü..Meral vardı da, aldatmacaya karışmamıştı. Polat'ı aldattı diyebilir miyizi, Polat'ın gönlü olmadığı için hayır.
------
Çakır, Meral'e sahip çıkmaya çalışarak çoktan ölmüştü zaten.Çakır bunun yüzünden ölmüştü..
Çakır bunun yüzünden ölmüştü..
Ama orhan amcaya verilmişti cezasıOysa uslu çocuk olsaydı, şirinleri görebilirdi.
Çakır, Meral'e sahip çıkmaya çalışarak çoktan ölmüştü zaten.
Polat'ın Meral'i kurtarması dizideki bütün olayların değişmesine sebep oluyor.. Kelebek etkisi gibi..Ama orhan amcaya verilmişti cezası
Çakır her türlü ölecekti, Meral bahane oldu.Polat'ın Meral'i kurtarması dizideki bütün olayların değişmesine sebep oluyor.. Kelebek etkisi gibi..
Orası zaten başka bir detay Dizinin en başından belliydi öleceği ama rahmetli çok erken gitti..Çakır her türlü ölecekti, Meral bahane oldu.
Çakır her türlü ölecekti, Meral bahane oldu.
Orası zaten başka bir detay Dizinin en başından belliydi öleceği ama rahmetli çok erken gitti..
O silahı incelemek lazım, kesin bir şey vardır. Hatta bir şey olduğuna dair bir şeyler okumuştum, arpacık mıydı neydi sorun. Tabii arşatırmak lazım. Bir de zaten film, filmlerde sürekli ilginç şeylere rastlarız.Ben halen Polat'ın bir gecede tüm babaları öldürdüğü bölümün sonunda nasıl Testere'yle yaptığı Türk ruletinden sağ ayrıldığını anlayamadım Yani 6 bölmeden 5'i kurşunla dolu tabancanın ve defalarca denedi ama olmadı
Onu açıklamışlar yorumlarda Polat mermilerin içini boşaltmış..Ben halen Polat'ın bir gecede tüm babaları öldürdüğü bölümün sonunda nasıl Testere'yle yaptığı Türk ruletinden sağ ayrıldığını anlayamadım Yani 6 bölmeden 5'i kurşunla dolu tabancanın ve defalarca denedi ama olmadı
Meral için sünnetçi bunun kadar Bamya görmemiştir diye yorum yapılıyordu o yüzden @serhatt olabilir @Dosi @eskici @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @slhttnmtl @Angelica @Emre Ozansoy @batuhankaralar
Diziden çok üzülmüştü Orhan'ın ölmesine nedense en sevdiğim yardımcıydıAma orhan amcaya verilmişti cezası
Olsa da izlemem ben bunu. .ssTombalacı Mehmet, Süleyman Çakır'ı aldatsaydı eğer, @serhatt'in ilgisini çekerdi ama tabii bunun konuyla alakası yok. Gerçi aldatmaca var da diyebiliriz aralarında, sonunda da racon kesiyor Süleyman Çakır. @serhatt için işte kesinlikle aldatma olması lazım işin içinde. Kurtlar Vadisi'nde pek görülmeyen bir şey ama yine de tek tük var.
Çatla.
O kim?Meral vardı da, aldatmacaya karışmamıştı. Polat'ı aldattı diyebilir miyizi, Polat'ın gönlü olmadığı için hayır.
------
@Çiğdem anlatsın, o daha iyi anlatır.Olsa da izlemem ben bunu. .ss
------
Çatla.
------
O kim?
Aman kalsın o zaman.@Çiğdem anlatsın, o daha iyi anlatır.