Show Kurtlar Vadisi (2003-2005) - Dizi Yorumları

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Cahit bitirdi herşeyi :A :A :A @Maskeli Fedai

Dizinin getirisi belli değil ve çok pahalı bir yapım oandemi oldu bir sürü şey oldu hiçbir kanal o riske artık girmez ama bence gerekte yok artık :A @mrt-06
Tam hatırlamıyorum üzerinden çok zaman geçtiği için ama senaryo cidden baya bozulmuştu. Hele Kanal D bölümleri tam bir fiyaskoydu. :(

• Beğendim
Reactions: Çiğdem
İlk 97 bölüm hep gündem oldu :A Pusu'yu millet hiç iyi anmıyor :A
------

Çakır'dan sonra tat kaçıyor ama değil mi itiraf et :A
Daha doğrusu Osman Sınav'dan sonra fena tat kaçıyor, ilk 55 bölüm efsaneler efsanesi ama :A Çakırlı bölümlerin tadı ise apayrı, bir daha öyle bir efsane karakter gelmez... :A

• Güldürdün
Daha doğrusu Osman Sınav'dan sonra fena tat kaçıyor, ilk 55 bölüm efsaneler efsanesi ama :A Çakırlı bölümlerin tadı ise apayrı, bir daha öyle bir daha karakter gelmez... :A
1-97'de kendi içinde ikiye ayrılır, ilk 55 ve 55-97 diye :A Dizinin teması bile karanlık oluyor :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
1-97'de kendi içinde ikiye ayrılır, ilk 55 ve 55-97 diye :A Dizinin teması bile karanlık oluyor :A
Çok fazla unutulmaz karakter var tek tek sayılmayacak kadar çok ve her biri için apayrı diziler bile çekilebilirdi :A 55'den sonra tema daha karanlıklaşıyor ama yine de kendi içinde oldukça kaliteli bölümler, derinlikli konular. Ama ilk 55'in sıcaklığı başka bir şeydi :A

• Güldürdün
İlk 97 bölüm hep gündem oldu :A Pusu'yu millet hiç iyi anmıyor :A
İskender Büyük,Muro Başkan,Zaza Dayı, ,Kara,Ersoy Ulubey,Aron Feller,Cevat Akarsu,Fikret(demedim deme), bunların hepsi Pusu karakterleri ve hepsi çok başarılı bir performans gösterdiler ki ilk 4 hala bu performanlarla hatırlanıyor.

Pusunun ilk 94 bölümü ve 7 sezonu çoğu dizilerden çok daha iyi ve kaliteli sadece insanlar popülist gündem olduğu için Pusuyu kötülüyorlar

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
300 bölüm yayınlandı daha ne olsun pusuda anılıyor bir kerem sen öyle san :A
Pusu'nun son üç veya dört sezonu facia, çoğu kişi diziden soğudu hatta.
------

İskender Büyük,Muro Başkan,Zaza Dayı, ,Kara,Ersoy Ulubey,Aron Feller,Cevat Akarsu,Fikret(demedim deme), bunların hepsi Pusu karakterleri ve hepsi çok başarılı bir performans gösterdiler ki ilk 4 hala bu performanlarla hatırlanıyor.

Pusunun ilk 94 bölümü ve 7 sezonu çoğu dizilerden çok daha iyi ve kaliteli sadece insanlar popülist gündem olduğu için Pusuyu kötülüyorlar
Pusu konusunda sana katılıyorum. Ne olduysa 7.sezondan sonra oldu. Polat'ın ihtiyarlar başkanı olmasıyla dizi önlenemez bir düşüşe geçti. Hele son sezonu falan saymıyorum bile.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Pusu'nun son üç veya dört sezonu facia, çoğu kişi diziden soğudu hatta.
------

Pusu konusunda sana katılıyorum. Ne olduysa 7.sezondan sonra oldu. Polat'ın ihtiyarlar başkanı olmasıyla dizi önlenemez bir düşüşe geçti. Hele son sezonu falan saymıyorum bile.
Yani öyle tabii de hala isteyen kişi çok onu söylüyorum bende

• Güldürdün