Show Kurtlar Vadisi (2003-2005) - Dizi Yorumları

Haftada 50-55 dakika bile vakit ayıramaz mısın peki sonuçta 7/24 kimse çalışamaz, hem Perşembe akşamı deşarj eder bünyeyi :A
Siz izleyin izlemesem bile katılırım. Bünyeme güvenmiyorum böyle yazdığıma da bakma 7/24 çalışmıyorum ama bazen bir ara veriyorum başka şeylere dalıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Siz izleyin izlemesem bile katılırım. Bünyeme güvenmiyorum böyle yazdığıma da bakma 7/24 çalışmıyorum ama bazen bir ara veriyorum başka şeylere dalıyorum :A
Yapma... Deme... ZAMAN çok az bulunan bir kavram... Hele şu sıralar bende... Girme zihnime...
Bak adamlar Youtube'a HD yüklemeye başlamışlar. Bölümlerin süresi zaten kısa ve haftada 1 bölüm teklif ediyorum, kendi gününde kendi saatinde... Haftada 1 bölüm... bir...

Bak adamlar Youtube'a HD yüklemeye başlamışlar. Bölümlerin süresi zaten kısa ve haftada 1 bölüm teklif ediyorum, kendi gününde kendi saatinde... Haftada 1 bölüm... bir...
Devamı gelecek mi bakalım birinciyi yüklemişler onlar da çok kaliteli değil ama daha iyiler :A

• Güldürdün
@Araf da belki katılır, haftada 1 bölüm sonuçta kimseyi yormaz etmez :A
"Leyla ile Mecnun" dedik, erteledin gitti. Sonra "her perşembe" moduna girdin hemen. :A İzlenir izlemesine de, birkaç yıl önce zaten tekrar başlamıştım. Şimdi tekrar başlarsam devamı gelir, yani "her perşembe" olmaz, "her gün" olur. :A

• Güldürdün