Show Kurtlar Vadisi (2003-2005) - Dizi Yorumları

O haber yalan ya bir instagram canlı yayınında demiş Necati Şaşmaz projemi açıklıcam diye
Her sene olduğu gibi inanan çok oluyor diye yine yapılıyor. Oktay Kaynarca Edho'dan ayrılıyor haberi de aynı şekilde
Edho Kurtlar Vadisi hakkında çok fazla yanlış haber var diğer dizilere olmadığı kadar.

• Beğendim
Reactions: Angelica
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Sen başlamasını istemiyor musun :A
Çok değil :A Son sezonlarından dolayı kırgınım dizideki cahit denilen adam devam edecekse öyle kalsınlar daha iyi :A
------

İkimizede hak veren çok yonlu sisterim :A :A :A @Araf
------

Başlasa bile tutmaz :A
Ben cahitten dolayı istemiyorum o adam olucaksa yine sevmicez :A

2015 den beridir erteleniyor cnm :A :A :A Sizin etiniz butunuz ne pusuyla uğraşıcaksınız ne getiriceğide belli değil :A @Maskeli Fedai

Çukur gibi diziler yapın 3 kuruş :F
------

@batuhankaralar ın patates çuvalı gibi yuvarlanamsını sever :A :A :A @serhatt
Tombalacı Mehmet, Süleyman Çakır'ı aldatsaydı eğer, @serhatt'in ilgisini çekerdi ama tabii bunun konuyla alakası yok. Gerçi aldatmaca var da diyebiliriz aralarında, sonunda da racon kesiyor Süleyman Çakır. @serhatt için işte kesinlikle aldatma olması lazım işin içinde. Kurtlar Vadisi'nde pek görülmeyen bir şey ama yine de tek tük var. :A

Tombalacı Mehmet, Süleyman Çakır'ı aldatsaydı eğer, @serhatt'in ilgisini çekerdi ama tabii bunun konuyla alakası yok. Gerçi aldatmaca var da diyebiliriz aralarında, sonunda da racon kesiyor Süleyman Çakır. @serhatt için işte kesinlikle aldatma olması lazım işin içinde. Kurtlar Vadisi'nde pek görülmeyen bir şey ama yine de tek tük var. :A
Ayy aslında @serhatt Meral karakteri :A :A :A @Maskeli Fedai @batuhankaralar @xemrexxx
maxresdefault.jpg

Aldatma da var aslında dizide, Samuel’in karısı Samuel’i aldatıyordu defalarca. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Gerekli24 and Araf
Meral vardı da, aldatmacaya karışmamıştı. Polat'ı aldattı diyebilir miyizi, Polat'ın gönlü olmadığı için hayır. :A
------

Aldatma da var aslında dizide, Samuel’in karısı Samuel’i aldatıyordu defalarca. :A
@serhatt diziyi Samuel için izleyecek hali yok ya, hani görse birkaç kere görür en fazla. :A