Samuelin karısı ile merali mi@Tolstoyevski ya da @Gerekli24 de anlatabilir. Entrikalı anlatın gençler.
Samuelin karısı ile merali mi@Tolstoyevski ya da @Gerekli24 de anlatabilir. Entrikalı anlatın gençler.
Aynen, o ikisini anlatın. Daha çok Samuel ilgisini çekti @serhatt'in.Samuelin karısı ile merali mi
Meral, Süleyman Çakır’ın baldızı. Gözü dışarıda olan ve çirkef, oldukça gıcık ve sinsi bir karakter idi. Çakır’ın ömrünü yedi adetaOlsa da izlemem ben bunu. .ss
------
Çatla.
------
O kim?
Pek alışkın olmadığıma aklımdan çıkmış@Gerekli24 Spoiler kutusu iyi olabilir bu kadar ayrıntı olunca
Çakır’ın ölmesi herkesin bildiği olay pek spoiler sayılmaz mesela ama Samuel’in o entrika dolu yaşamı yok artık dedirtiyordu malumPek alışkın olmadığıma aklımdan çıkmış
Meral, Süleyman Çakır’ın baldızı. Gözü dışarıda olan ve çirkef, oldukça gıcık ve sinsi bir karakter idi. Çakır’ın ömrünü yedi adeta
Ay bu kadar entrika Yasak Elma da bile yok be. @ArafSamuel karısının başka biriyle yatması sayesinde baron olmaya çalıştı. Laz Ziya'yı konseyden attırdı. Samuel'in karısı da kocası bu durumu bilmiyor diye yatmaya devam etti. Sonra piyasaya çıkınca beş parasız ayrılmak zorunda kaldı
Meral zaten mezara koysan tek mi yatacağım der Tam senin isteyeceğin kişi @serhatt
Bir diziye baksan aslında çok olay var sadece vurdulu kırdılı dizi değil o yüzden zaten diğerlerinden ayrılıyor bir farkı var ama ne yazık ki kitlesi biraz kanserAy bu kadar entrika Yasak Elma da bile yok be. @Araf
İzle izle bak, ağır gelebilir gerçi, alıştığın tarzın dışında entrika dönüyor.Ay bu kadar entrika Yasak Elma da bile yok be. @Araf
Aman aman hiç vaktim yok uğraşamam.İzle izle bak, ağır gelebilir gerçi, alıştığın tarzın dışında entrika dönüyor.
Aşk-ı Memnu izle geç sen, boş ver. Kıvanç Tatlıtuğ'u izleyip iç geçirirsin.Aman aman hiç vaktim yok uğraşamam.
Öyle yapıyorum zaten KV izlemek zaman kaybı.Aşk-ı Memnu izle geç sen, boş ver. Kıvanç Tatlıtuğ'u izleyip iç geçirirsin.
Cümle eksik kalmış, ben tamamladım.Öyle yapıyorum zaten KV izlemek, TARZI OLMAYANA zaman kaybı.
Türkiye'nin en iyi dizisini izlemekten mahrum kalıyorsun ne yazık kiÖyle yapıyorum zaten KV izlemek zaman kaybı.
Hiç üzülmüyorum desem.Türkiye'nin en iyi dizisini izlemekten mahrum kalıyorsun ne yazık ki
İlk esas vadi zaten Kanal D'ye geçerken belliydi biteceği bölümüne kadar. En yüksek reytingi de final bölümü Kanal D'de aldı.Kurtlar vadisi 2006 yılında showda tekrarları bile her akşam zirvedeydi..Kanal D'ye geçince reytinglere yenilmiş.Hepde Kanal D'deyken bitiyor.iki kere Kanal D İki kere atv ,iki kere showda yayınlandı.Fatmagül ve Aşkı memnu zamanlarında hep 2.di dizi.
Evet aynen final bölümü yüksekti.Show da devam edermiydi?Kanal D'ye geçmeseydi.2003 2005 zamanları show ve Kanal D arasında acayıp rekabetlık vardı.Birbirlerinden dizi program kapma yarışı olurdu.İlk esas vadi zaten Kanal D'ye geçerken belliydi biteceği bölümüne kadar. En yüksek reytingi de final bölümü Kanal D'de aldı.