Show Kurtlar Vadisi (2003-2005) - Dizi Yorumları

Meral vardı da, aldatmacaya karışmamıştı. Polat'ı aldattı diyebilir miyizi, Polat'ın gönlü olmadığı için hayır. :A
------

@serhatt diziyi Samuel için izleyecek hali yok ya, hani görse birkaç kere görür en fazla. :A
entrkanın kraliçesiydi :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Ayy aslında @serhatt Meral karakteri :A :A :A @Maskeli Fedai @batuhankaralar @xemrexxx
maxresdefault.jpg

Meral vardı da, aldatmacaya karışmamıştı. Polat'ı aldattı diyebilir miyizi, Polat'ın gönlü olmadığı için hayır. :A
------

@serhatt diziyi Samuel için izleyecek hali yok ya, hani görse birkaç kere görür en fazla. :A
Çakır bunun yüzünden ölmüştü..

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Çiğdem and Araf
Çakır her türlü ölecekti, Meral bahane oldu. :A
Orası zaten başka bir detay :A Dizinin en başından belliydi öleceği ama rahmetli çok erken gitti..

Ben halen Polat'ın bir gecede tüm babaları öldürdüğü bölümün sonunda nasıl Testere'yle yaptığı Türk ruletinden sağ ayrıldığını anlayamadım :A Yani 6 bölmeden 5'i kurşunla dolu tabancanın ve defalarca denedi ama olmadı :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Ben halen Polat'ın bir gecede tüm babaları öldürdüğü bölümün sonunda nasıl Testere'yle yaptığı Türk ruletinden sağ ayrıldığını anlayamadım :A Yani 6 bölmeden 5'i kurşunla dolu tabancanın ve defalarca denedi ama olmadı :A
O silahı incelemek lazım, kesin bir şey vardır. Hatta bir şey olduğuna dair bir şeyler okumuştum, arpacık mıydı neydi sorun. Tabii arşatırmak lazım. Bir de zaten film, filmlerde sürekli ilginç şeylere rastlarız. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Onu açıklamışlar yorumlarda :A Polat mermilerin içini boşaltmış..

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Tombalacı Mehmet, Süleyman Çakır'ı aldatsaydı eğer, @serhatt'in ilgisini çekerdi ama tabii bunun konuyla alakası yok. Gerçi aldatmaca var da diyebiliriz aralarında, sonunda da racon kesiyor Süleyman Çakır. @serhatt için işte kesinlikle aldatma olması lazım işin içinde. Kurtlar Vadisi'nde pek görülmeyen bir şey ama yine de tek tük var. :A
Olsa da izlemem ben bunu. .ss
------

Çatla. :A
------

------

O kim? :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem and Araf