Rüyanda görüyorsun herhalde.Seni elenme stresi yaşarken görüyorum
------
Zaten puanlarımdan belli oluyordur kimi desteklediğimi Çok ciddi bir hata yapmazsan Tarkan şampiyon olur açık ara
Rüyanda görüyorsun herhalde.Seni elenme stresi yaşarken görüyorum
------
Zaten puanlarımdan belli oluyordur kimi desteklediğimi Çok ciddi bir hata yapmazsan Tarkan şampiyon olur açık ara
Aaa ısıklı yol mu geliyor gecemiz aydınlansın izelin çok hakkı yenmiş canlı desteğe geldim @keremKullanamadan eleneceğim kesin amacım daha fazla kişi elemek artık.
------
Albüme adını veren şarkısı hem de.
Ekli dosyayı görüntüle 106365
Hiç sorma ya neyle gelirsem geleyim 1'i basıyorlardıManyaklara denk gelmiştin gözleri bişi görmüyordu
Beni destekliyorsun yani değil miiiiiiiiii @Maskeli Fedai 😎😎😎Seni elenme stresi yaşarken görüyorum
------
Bela hadiseŞarkı atmamış ne uyduruk müzik zevki, o senin zevksizliğin Ne belası be 1 yıldır hiç konuştuğumu hatırlamıyorum
Hak eden kazansın abi Tabi seni de tutuyorumBeni destekliyorsun yani değil miiiiiiiiii @Maskeli Fedai 😎😎😎
Senin jenerisyonun serdar beye sahip çıkın @MasacRE madurluğa artık dyaanamamıs o bile serdarcı olmusHiç sorma ya neyle gelirsem geleyim 1'i basıyorlardı
Dikkat et millete laf atarken sen şutlanma.Aaa ısıklı yol mu geliyor gecemiz aydınlansın izelin çok hakkı yenmiş canlı desteğe geldim @kerem
3 haftadır çok bonkördün umarım devam eder 👍😇🙏🥰Hak eden kazansın abi Tabi seni de tutuyorum
Hay hay 😍İntikamını el ele alalım diyorum 😎 @12.Adam
Yine çok sevdiğim bir şarkıyla gelmişsin, bizim durağımıza.Ekli dosyayı görüntüle 106403
Öncelikle Üçüncü hafta sonuçlarında gösterdiğiniz ilgi ve değerli oylarınız sayesinde birincilik mutluluğunu yaşattınız;bundan dolayı gönülden teşekkür ediyorum.
Bu hafta karşınıza gene tamamı dinlendiğinde çok iyi hayat dersi veren bir şarkı ile huzurlarınıza geliyorum.
Kırık Kalpler Durağında ile karşınızda Candan Erçetin....
""Kırık kalpler durağında inecek var
Yüreğindeki dertleri dökecek var
Doldurun kadehleri içelim beraber
Yılların yorgunluğu geçene kadar""
R: 01:05- 2:09
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Listeni bana atacaktın hani.Şarkılarım belli canım sadece sıralaması kafama göre. Haftaya koyacağım şarkı elenir mi diye korkumdan yazdım onu da.
Al işte senden de bu hafta cover gelmiş4 tane cover şarkısı var. Birini kullandım zaten, diğer üçü de listemde.
Melekler Ölmez'i normalde geçen hafta kullanacaktım ama ertelemiştim. Galiba yine erteleyeceğim, şu an içimden başka bir şarkı geçiyor. Hayırlısı artık.
Onu da bugün hazırladım, 2 dakika bilgisayara geçiyim atıyore.Yine çok sevdiğim bir şarkıyla gelmişsin, bizim durağımıza.
------
Listeni bana atacaktın hani.
Benim bu seneki favorilerim gruplar. Bu sefer bir grup birinciliği alsın isterim. Tarkan çok klişe bir isim, şampiyon olmak amacıyla alınmış zaten. Diğerleri sürpriz yaparsa daha güzel olur.Aaa söyle bir baktımda @Tolstoyevski tarkanla şampiyonluğu alması lazım artık Artık derken tolstoyevski için demiyorum şaşırtıcı ama tarkan için diyoruz adamın 2 yarışmada çeyrek yukarısı yok
@Maskeli Fedai İsyan ediyordu Ama 2.sezondu ilki bir tarafta Bully yalın diğer @mrt-06 sezen ikisi final oynadı diğer yarıya çıkanda efe uysal ceceliyle unutamammı ne en iyi şarkısıyla gelince kuzu kuzu bile kurtaramadı All starda ise bir tarafta rihanna dier sıla yanı manyak ikili @denizz19 sokak sanatı var diğer bully yalınla yine yanı bunlar varken Tarkanda olsan çeyrekte kalacaksın Bu sezon çok güçlü ağır toplar yok @Tolstoyevski normal şartlarda şampiyon olmalı ama final turlarında olurda gümlerse yollayı harcadı için olur Çok zor 2 eleme olursa tarkanın eski hitlerini harcıyorlar ama tarkanın şampiyonluğa tolstoyevskiyle nasip olabilir tabi yinede @denizz19 @Özgür @batuhankaralar @slhttnmtl @bazinga @xBUGRAx @dreamy @phoebebuffay @Turkuazz @Silinmiş Üye hangilerimiz oralarda olursak bir oklavayı vurmaya çalısırız tarkanla @Tolstoyevski koca kafalarına @MasacRE @kerem @xemrexxx @Emre Ozansoy @eskici
@The_Erinch Yaşlı balık çok iyi baslamıs @bazinga da yarıya falan gelip orada şarkısı kalmamıstı sanırım sen birde yaslısın planlamanı iyi yap @The_Erinch
Hele şükür ama hazırlamışsan bundan sonra ne halin varsa gör. Yeni olduğun için biraz üstüne düştüm.Onu da bugün hazırladım, 2 dakika bilgisayara geçiyim atıyore.
Akıma uyalım dedik. Melekler Ölmez bence grubun en underrated şarkılarından biri ama fazla gecikmeden elden çıkarmak istiyorum ben de.Al işte senden de bu hafta cover gelmiş
Melekler Ölmez'i de çok erteleme ama, bu haftalar için uygundur o şarkı
Aaa şuna bak. Neyse sağ olsun @phoebebuffay yardımlarını esirgemeyerek bol bol tavsiyelerle bana bunu hazırlattı.Benim bu seneki favorilerim gruplar. Bu sefer bir grup birinciliği alsın isterim. Tarkan çok klişe bir isim, şampiyon olmak amacıyla alınmış zaten. Diğerleri sürpriz yaparsa daha güzel olur.
------
Hele şükür ama hazırlamışsan bundan sonra ne halin varsa gör. Yeni olduğun için biraz üstüne düştüm.
------
@soo yarışmacılarımızdan @phoebebuffay jüri üyesi olmanı istiyormuş. Eğer sende istersen jüri üyesi olabilir her hafta oylarınla sevdiğin şarkıcıyı destekleyebilirsin.
Bence Küçük Bir Yol bu haftalar için ideal bir şarkı, sonlara bırakılmalık bir şarkı olduğunu düşünmüyorum. Eskilerden daha iddialı şarkıları var Hadise'nin.Aaa şuna bak. Neyse sağ olsun @phoebebuffay yardımlarını esirgemeyerek bol bol tavsiyelerle bana bunu hazırlattı.