Neyse insanlar şok geçirmesin çok sayfa yokmuş diğerini silip yeni mesaj ve recap hazırlayayım. Of bir de ben bunların önden recaplerini hazırlayacağım.Tanıtmak istiyorsan gerek var tabii. Editlersen kimse görmez sonuçta.
Neyse insanlar şok geçirmesin çok sayfa yokmuş diğerini silip yeni mesaj ve recap hazırlayayım. Of bir de ben bunların önden recaplerini hazırlayacağım.Tanıtmak istiyorsan gerek var tabii. Editlersen kimse görmez sonuçta.
@phoebebuffay Parçayı dinledikçe aklına sen düşüyormuşsun.@phoebebuffay Neredesin Aşkım'ı çok seviyor herhalde.
Ben Küçük Bir Yol, Superman'dan daha mı iyi dedim?En sevdiğim ve kaliteli bulduğum grup/şarkıcı ile yarışıyorum zaten. Amacım da grubumu en iyi şekilde temsil etmek, başka bir şey değil.
Sen bilirsin. Üstteki mesajımı görmedin sanırım, "Bu Aralar"ı da kullanabilirsin. Küçük Bir Yol bence @kerem'in iddaa ettiği kadar iddialı bir şarkı değil ama haberin olsun. Superman ondan net bir şekilde daha iyi bir şarkı.
Ben en sevdiğimi değil ideal olanı öneriyorum. Hadise ile ben yarışsam böyle yapardım.@phoebebuffay Neredesin Aşkım'ı çok seviyor herhalde.
O benim beklediğimden de çok fazla sükse yarattığı için öyle görüyorum. Onu da dinleyeyim gece falan atarım yeni şarkımı.En sevdiğim ve kaliteli bulduğum grup/şarkıcı ile yarışıyorum zaten. Amacım da grubumu en iyi şekilde temsil etmek, başka bir şey değil.
Sen bilirsin. Üstteki mesajımı görmedin sanırım, "Bu Aralar"ı da kullanabilirsin. Küçük Bir Yol bence @kerem'in iddaa ettiği kadar iddialı bir şarkı değil ama haberin olsun. Superman ondan net bir şekilde daha iyi bir şarkı.
Neyse insanlar şok geçirmesin çok sayfa yokmuş diğerini silip yeni mesaj ve recap hazırlayayım. Of bir de ben bunların önden recaplerini hazırlayacağım.
Ben bilmem artık fikrimi söyledim gerisi size kalmış. Hem @phoebebuffay güçlü rakibin şarkılarını erken elden çıkarması için gazlıyor olabilir. Onun da bir yarışmacı olduğunu unutma Selo'cum.Ben en sevdiğimi değil ideal olanı öneriyorum. Hadise ile ben yarışsam böyle yapardım.
Hayır, bu hafta için çok iddialı olduğunu söyledin. Dum Tek Tek, Evlenmeliyiz, Superman, Aşk Kaç Beden Giyer, Mesajımı Almıştır O, Sıfır Tolerans vs çok daha iyi şarkılar.Ben Küçük Bir Yol, Superman'dan daha mı iyi dedim?
Yok Küçük Bir Yol bence de iddialı bir şarkı ama eski şarkılardan (burada konuşmuşsunuz diye ona özellikle diyeceğim) hele de Superman'den iyi falan değil yani.8Ben bilmem artık fikrimi söyledim gerisi size kalmış. Hem @phoebebuffay güçlü rakibin şarkılarını erken elden çıkarması için gazlıyor olabilir. Onun da bir yarışmacı olduğunu unutma Selo'cum.
Sıfır Tolerans hariç katılıyorum. O şarkının iyi olduğunu düşünmüyorum. @slhttnmtlHayır, bu hafta için çok iddialı olduğunu söyledin. Dum Tek Tek, Evlenmeliyiz, Superman, Aşk Kaç Beden Giyer, Mesajımı Almıştır O, Sıfır Tolerans vs çok daha iyi şarkılar.
Sıfır Tolerans büyük eşit Küçük Bir YolSıfır Tolerans hariç katılıyorum. O şarkının iyi olduğunu düşünmüyorum. @slhttnmtl
Kişisel tercihlere göre değil genel tercihlere göre şarkı tercihi yapılmalı. Sıfır Tolerans iddialı bir şarkı. Ben öyle çok sevmem, orası ayrı. @slhttnmtlSıfır Tolerans hariç katılıyorum. O şarkının iyi olduğunu düşünmüyorum. @slhttnmtl
Kapsarı unuttun.Sıfır Tolerans büyük eşit Küçük Bir Yol
Neden herkes bu hafta güzel şarkılarla geliyor ya puan vermem baya zor olucakAaa evet 2016 ile birlikte ms i sunmaya başladım için 6 senedir yarışamıyordum oyüzden heyecanlıyım @kerem @Emre Ozansoy kolay gelsin Ben forumda yokken nettede olmuyorum gelmeye birkaç yakın haftada faceye iniş yapmaya baslıyorum burayada bu tarihlerde gelicem için faceye yavas yavas yoklarken @mrt-06 ms mesajını gördüm serdarla yazın beni diyip gittim 3-4 gün sonrada @kerem le daha yeni görüştük ve şimdi burdayız şükür herkese tekrar başarılar @mrt-06 da tşşkler şuan gelecektim ve basladını görüp üzülücektim
Şarkımıza gelirsek sadece deliler kullansa yeter zaten 1.sıraya Zaten deliden bol ne var burda Aaa bu arada sonuclarda olucam kötü verenlere akıllı mualemesi yapacam ömür boyu sen akıllısın dicem takttımı takıyorum biliyorsunuz Bu forumda o sözün anlamı üyelere çok büyük hakarettir küfürden beterdir Köşeye şıkıştırdım sanırım sizleri
0:38- 1:48
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Hoşgeldin tekrardan. İnşallah forumdaki ilk haftanda uğurlu gelir. Bol şans.Aaa evet 2016 ile birlikte ms i sunmaya başladım için 6 senedir yarışamıyordum oyüzden heyecanlıyım @kerem @Emre Ozansoy kolay gelsin Ben forumda yokken nettede olmuyorum gelmeye birkaç yakın haftada faceye iniş yapmaya baslıyorum burayada bu tarihlerde gelicem için faceye yavas yavas yoklarken @mrt-06 ms mesajını gördüm serdarla yazın beni diyip gittim 3-4 gün sonrada @kerem le daha yeni görüştük ve şimdi burdayız şükür herkese tekrar başarılar @mrt-06 da tşşkler şuan gelecektim ve basladını görüp üzülücektim
Şarkımıza gelirsek sadece deliler kullansa yeter zaten 1.sıraya Zaten deliden bol ne var burda Aaa bu arada sonuclarda olucam kötü verenlere akıllı mualemesi yapacam ömür boyu sen akıllısın dicem takttımı takıyorum biliyorsunuz Bu forumda o sözün anlamı üyelere çok büyük hakarettir küfürden beterdir Köşeye şıkıştırdım sanırım sizleri
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Küçük Bir Yol daha 10 aylık bir şarkı ama 10 ayda büyük sükse yaptı ama Sıfır Tolerans'ın yanına yaklaşabilecek konumda değil şu an.Kişisel tercihlere göre değil genel tercihlere göre şarkı tercihi yapılmalı. Sıfır Tolerans iddialı bir şarkı. Ben öyle çok sevmem, orası ayrı. @slhttnmtl
Aaa evet 2016 ile birlikte ms i sunmaya başladım için 6 senedir yarışamıyordum oyüzden heyecanlıyım @kerem @Emre Ozansoy kolay gelsin Ben forumda yokken nettede olmuyorum gelmeye birkaç yakın haftada faceye iniş yapmaya baslıyorum burayada bu tarihlerde gelicem için faceye yavas yavas yoklarken @mrt-06 ms mesajını gördüm serdarla yazın beni diyip gittim 3-4 gün sonrada @kerem le daha yeni görüştük ve şimdi burdayız şükür herkese tekrar başarılar @mrt-06 da tşşkler şuan gelecektim ve basladını görüp üzülücektim
Onu hatırlamıyorum. Ben bu şekilde söylerim hep.Kapsarı unuttun.
E sevmiyorsan niye yem olarak atıyorsun o zaman?Kişisel tercihlere göre değil genel tercihlere göre şarkı tercihi yapılmalı. Sıfır Tolerans iddialı bir şarkı. Ben öyle çok sevmem, orası ayrı. @slhttnmtl
Şarkı aklımda yok bu arada. Tam olarak nasıl bir şey bilmiyorum.Sıfır Tolerans büyük eşit Küçük Bir Yol
Çok beğeneceğine eminim.E sevmiyorsan niye yem olarak atıyorsun o zaman?
Şarkı aklımda yok bu arada. Tam olarak nasıl bir şey bilmiyorum.